cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

05.10.2004, 20:27

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

05.10.2004, 21:01

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)- 9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.10.2004, 21:01

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: :)- 9nebesa :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

clock-img

05.10.2004, 22:00

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj BABY ANGEL!

Ti si res pravi naš :angel: in hvala ti za vse nasvete in za razumevanje. Žal je Maribor kar nekaj km oddaljen od mojega kraja, a bom poskusila kaj takega najti v MS. Hvala ti še enkrat in naj te :angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo!

Anitka:metulj:

clock-img

05.10.2004, 22:06

clock-img

Drejči

pencil-img

75

..zanimivo;)

clock-img

06.10.2004, 07:12

clock-img

klarisa

pencil-img

295

Trebušni ples ti prekrvavi maternico prav tako kot nekatere joga vaje ki jih lahko delate same doma.

clock-img

06.10.2004, 08:41

clock-img

Joni

pencil-img

235

Ta trebušni ples spodbuja delovanje druge čakre (vranične ali sakralne čakre - svadhistane) - ta čakra je pa središče ženske energije in omogoča razmnoževanje!

Tudi meni je bilo svetovano, da se udeležim kakega tečaja s trebušnim plesom, pa do sedaj nisem poskusila! Hodim pa že od februarja letos na plesni tečaj z mojim dragim, kar pa tudi ni slabo (saj tudi družabni plesi spodbujajo to čakro, predvsem tango in salsa)!

Pa veliko uspeha - seveda zadeva pomaga,

Joni:metulj:

clock-img

06.10.2004, 12:27

clock-img

pi

pencil-img

918

Anitka tudi jaz sem iz okolice MS. Če boš izvedela za kak tak ples v bližini MS mi sporoči. V katerem vrtcu pa delaš ?

clock-img

06.10.2004, 16:57

clock-img

Gea1

pencil-img

411

Tudi jaz že več kot leto dni obiskujem tečaj orientalskega plesa. Sicer mi to pri zanositvi ni pomagalo kaj dosti, je pa sigurno dobro za sprostitev, dobro počutje, obvladovanje svojega telesa in izražanje ženske energije. Predvsem danes, ko nam je v sodobnem svetu moških tako primanjkuje.

Pozdravček!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem