cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

22.03.2007, 16:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

22.03.2007, 17:10

clock-img

nicolina

pencil-img

1791

Jaz imam za vsak dan take majhne, drugače imam pa rada malo večje (okrogle) user posted image .

clock-img

22.03.2007, 17:15

clock-img

total

pencil-img

4453

Nosim belo zlato,ker sm na kič alergična,sej si dam mot,sam mam kmal čsit rdeče uho.

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

clock-img

22.03.2007, 17:24

clock-img

Anonimen

Mam uhanov,da bi jih lahko začela počasi prodajat.user posted image  Včasih sm jih zbirala.Nosim pa jih odvisno od tega,kaj mam na sebi,in kako se počutim(dobre volje-ful veliko in pisano;slabe volje-malo in neopazno).hani so moja manaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

user posted image user posted image user posted image

clock-img

22.03.2007, 18:39

clock-img

Anonimen

jz jih mam tud cel kup..pa zdj nil ne nosim ker se bojim da mi jih mali nebi dol spulil

clock-img

22.03.2007, 20:10

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Jaz jih mam ogromno, iz belga zlata in kič! Najraje pa nosim kičave, okrogle in ful velike!! Imam jih pa vse sorte, večina je okroglih, vseh velikosti!!

clock-img

23.03.2007, 06:57

clock-img

srki

pencil-img

9222

Okrogle ali viseče. Ni važno, zlato, srebro ali navaden kič, ki ga kupiš v Mulerju. Do nedavnega sem imela skoraj 10 let iste uhane, pred kratkim pa sem malo zamenjala. Je bil že časuser posted image .

clock-img

23.03.2007, 08:19

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

imam nekaj uhanov, nosim pa jih bolj redko. nekaj sem jih sama naredila, ostale pa sem dobila za kakšne posebne priložnosti in so v glavnem unikati. srebrni, ker zlata ne maram.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

23.03.2007, 08:26

clock-img

Taula

pencil-img

6340

Nosim belo zlato,ker sm na kič alergična,sej si dam mot,sam mam kmal čsit rdeče uho.

Jasz sme tudi alergična na vse razen zlata, ker se mi vname uho do te mere da se mi vse zagnoji in mi teče kri.  Alergična sem tudi na medicinske uhane. user posted image
Sem se pa znajdla...uhan si namažen z lakom (tam kjer je v stiku z kožo) in se mi nič ne vname.user posted image
Nosim pa zlate uhane, pa srebrne, pa kič....trenutno imam okoli 25 parov uhanov, pa še ene par jih imam ogledanih. Zadnje 3 pare sem dobila za r.d. Se splača imet rojstni danuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

23.03.2007, 23:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.03.2007, 09:20

clock-img

Anonimen

Najraje kič user posted image .

clock-img

25.03.2007, 14:38

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

jaz imam sicer kr najraje medicinske, včasih dam pa tudi kakšen kič naseuser posted image dokler nisem tudi jaz pogruntala tega lakiranja z navadnim prozornim lakom za nohte, so bili sami problemi in to samo na levem ušesu. Nimam pa kakih ekstra uhanov, so mi sicer zelo lepi ampak se bojim, da bi mi jih kaj potegnilo dol. V službi pa itak ne smem imeti nakita, vsaj visečih uhanov ne

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

25.03.2007, 14:46

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Jih ne nosim. Mi gre na živce, da mi neki binglja okrog vratu. Pa še uhlji me bolijo.

clock-img

25.03.2007, 14:51

clock-img

Anonimen

nosim od zlata do kiča, menjavam glede na obleke. od vsega nakita imam uhane najraje

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem