cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

19.03.2007, 14:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.03.2007, 14:49

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Pa ga zmlatim kot junca če je mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.03.2007, 17:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.03.2007, 17:29

clock-img

dory

pencil-img

8852

O maj gad....najprej me je sokirala mat,ki nima nobene avtoritete in ne zna druzga kot samo klet....o tamalem pa raje ne bi...ce bi bil moj,ga zbutam k norca...potem pa sankcije naprej...tkole norca se pa ne bomo delal...

clock-img

19.03.2007, 17:59

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Ma saj je zrežirano, zakaj bi če ne snemali.user posted image

Vsaj upam.user posted image

clock-img

19.03.2007, 18:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.03.2007, 18:41

clock-img

Anonimen

ampak kaj hudiča pripelje nekega zlatega angelčka, novorojenčka, do takega

Ponavadi starši (so pa tudi izjeme).

clock-img

19.03.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: BLAŽIKA

Pa ga zmlatim kot junca če je mojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: teja.

..ce bi bil moj,ga zbutam k norca...potem pa sankcije naprej...tkole norca se pa ne bomo delal...

Jz bi se pa tut nad tem zamislila user posted image

Sej verjamem, da v jezi to rečeš in tut z roko v afektu zamahneš....ampak...Jz nimam pojma, kako bi "rešila" tega fanta...Mama se mi pa smili, ker je tako nemočna, da iz sebe spravi samo "močne" kletvice.

clock-img

19.03.2007, 20:44

clock-img

Anonimen

ja mislm punce a se res kdaj ne vprašate matr kva pa če iz mojga mulca tole rata? že zdej se mi sem pa ke zdi da sem popolnoma nemočna nad svojo 2 letnico kaj me šele čaka??!! kar srh me spreleti? kaj pa boš naredu dejansko takmu mulcu? ajde konkretne primere na dan kako bi ve reagirale v takem primeru? mene je po pravici povedano kar groza!

clock-img

19.03.2007, 22:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

19.03.2007, 22:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

20.03.2007, 08:29

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Ja se vprašam, zato pa upam, da bom dovolj dosledna pri vzgoji in pri svojih načelih.

clock-img

20.03.2007, 09:25

clock-img

corfu

pencil-img

3829

Ja, tudi mene je kar srh spreletel. Ne vem kaj bi jaz storila v tem primeruuser posted image  Nekako poskušam delati na vzgoji tako, da do tega sploh ne bi prišlo, a vseeno nimam nobene garancije. V tem primeru se mi pravzaprav smilijo vsi, mama, ki je popolnoma nemočna, oče, ki je pra v tako nemočen in vse rešuje z udarci in fizično močjo in sin ki je zabluzil do konca. Lahko bi rekla, da so vsi padli na celi črti. Zakaj je do tega prišlo? Ni bilo reda, vzgoje, časa za ukvarjanje z otrokom...? Pojma nimam, upam, da mene ne čaka kaj takegauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem