iiiii, Soncek welcome back, sedaj 1+1 in nic vec 1v2. In danes zjutraj sem se spomlna, da mi je Soncek napovedala puncko in je rekla, da se zanasa na nosecniski hormon. uff, se dobro, da mi je tocno tisti dan napovedala, ker kaksen dan kasneje ne bi vec veljajo, nas Soncek ni vec nosecka je pa mamica, kar je se veliko lepse.
Tassika, ja saj vem. Jaz razmisljam o vozicku rabljen ali poceni na netu kupljen, kosara pa sploh rabljena, v tistih parih mesecih je pa res nihce ne obrabi. Lupinico bom pa novo, ker baje, ce je bila ze v nesreci ni vec tako varna, moj bejbi bo pa v lupinici zagotovo obiskal vsaj 4 drzave in zato tukaj ne mislim sparat. Pa se 80 eur me pa res ne bo konc.
Maj, cestitke za pregled. Kaj pomeni mira tvojega trebuha se mi sanja ne, meni ga se ni izmiril. Ja kako vas pa vagajo, da ste vse manj tezke pri zdravniku kot doma. Men je pa ze zadnjic rekel, da sem sla s kg gor, pa sploh ni res, sam kaj ko tam me da na vago obleceno, pa se tiste 3 kg minusa mi uposteva kot zacetno tezo. heh, tko pa nimam sans, po moji tehtnici sem sla do danes tocno 0,6 kg gor. PA sele na tem pregledu si srcek slisala, ma ti ubozica no, so te prikrajsal za tako lep zvok, to pa res ni fer. A ni lepo, ko mu srcek bije, men ga da vedno poslusat, od prvega pregleda ze, sam pol padem cist not in pozabim vprasat kar imam pripravljeno.
Za spol pa midva trenutno ne misleva vprasat, se lahko spremeni, samo sedaj mi je lepse ostati v pricakovanju. Pa se tolk dela imava z imeni, punce moj predlog za puncko ne pride naprej pri mojem, jaz sem pa polovicno upostevala njegovo zeljo pri fantku.