cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

''Nujna'' oprema

clock-img

20.03.2007, 14:33

clock-img

Taula

pencil-img

6340

..v torbici. Kaj morate imeti ko greste kam na lepše, ali pa v službo? (pa ne mislim denarnice, pa ključev itd.) Se pravi nekam za dalj časa,  in ne samo do trgovine.
Pri meni je nujen vazelin, šminka, dražeji, rezervni vložek, ogledalo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

clock-img

20.03.2007, 14:39

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Labelo, šminka, osvežilni robčki, pilica za nohte.user posted image

clock-img

20.03.2007, 14:43

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Robčki, mini vložki, če mam fešto še ta veliki, labelo, lip glos in morda deodorant, včasih še barvne kroglice in čopič, če grem za cel dan in vem, da se bom mogla vmes mal popravt!!

clock-img

20.03.2007, 14:50

clock-img

Anonimen

Labelo, glos, puder v kamnu in tiste papirčke za odvečno maščobo z obraza popivnat, robčki, mini vložek za vsak slučaj, pa tampone mam itak skoz v torbici, včasih vzamem tudi barvico za oči. 

clock-img

20.03.2007, 14:52

clock-img

Anonimen

Krema za roke, tamponi, svinčnik, labela, lastika za lase, čigumi, telefon....

clock-img

20.03.2007, 14:56

clock-img

trixi

pencil-img

741

Robčki- vlažni in za odstranjevat make up, vložki, še ene spodnje gatke, krema za roke, kapljice za oči, lak za nohte, šminke, lip glosi, flajštri, pilica tudi ni slaba ideja, najlonke, ena mini krema z zaščitnim faktorjem za sonce. In ker imam tako službo pogosto tovorim s sabo še komplet ze preobleč in preobut, ker vem, da je na 100 km razdalje lahko totalno drugo vreme. Sam da to ostane v avtu, ne nosim glih s sabo v torbici.

clock-img

20.03.2007, 15:07

clock-img

romy

pencil-img

580

labela, šminka, korektor, tamponi, robčki........kakšnih 5 vžigalnikov in
2 škatli west blue user posted image

clock-img

20.03.2007, 20:08

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Obvezno: labela, sončna očala (v vsakem vremenu), robčki (navadni in ponavadi tudi osvežilni), mobitel, preden sem bila noseča tudi tamponi, včasih še lip glos, korektor in puder, če imam poleg še user posted image , pa še malo morje stvari za njo, tako da je včasih moja torbica kot "sport Billie torba" user posted image .

clock-img

20.03.2007, 22:07

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Labello, kremo za roke in mobitel, pa robčke imam tudi skoraj vedno s seboj.

clock-img

20.03.2007, 22:12

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Se mi zdi, da imam več "ne-nujne", kot pa nujne opreme, ki jo vlačim s sebojuser posted image . TOrej, vedno s seboj imam šminko, žvečilne, pisalo(najmanj 3, pa ne me vprašat zakajuser posted image ), telefon, denarnico, cigarete, 2-3 vžigalnike...

Drugače pa imam občutek, da je moja torbica (nahrbtnik) bolj koš za smeti in nepotrebno navlako, kot pa kaj drugega.

Aja, pa "prenosni" pepelnik je tudi v torbici.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

20.03.2007, 23:50

clock-img

Anonimen

Papirnati robcki, labela, baby krema (za usta, kadar pecejo), dnevna vlozka, navaden vlozek, tamponi + krema za roke (mini izdaja).

Mobitel je pa itak nujno bolj kot vse (jaz okrog prenasam celo 2), denarnica, kljuci, digitalc, mesecna .. oz. kadar je z mano Luna, se crne vrecke za drek + piskoti za nagrado.

LP, Ribica

clock-img

21.03.2007, 08:03

clock-img

amalija

pencil-img

212

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

. TOrej, vedno s seboj imam šminko, žvečilne, pisalo(najmanj 3, pa ne me vprašat zakajuser posted image ), telefon,

Ja če 2 crkneta, a ne user posted image

Jaz imam pa vedno sabo malo kozmetično torbico (vsebina: krema za roke, deodorant, flajštri, tableti, vložek, dnevni vložek, tampon, glavnik, elastika za lase, pilica za nohte, olje za obnohtno kožico v svinčniku, vlažilni robčki), robčki, labello in lipglos/šminka, pisalo, rokovnik, zvečilni, plastenka vode. Včasih še rezervne najlonke (če sem v krilu), pa kaka čokolada/jabolko ipd.
Skratka, s sabo tovorim pravo sport billy torbico user posted image

clock-img

21.03.2007, 09:01

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Od kozmetike in ličil: blistex, glos, šminka (ali dve), korektor, univerzalna krema (nivea modra)
Za na daljšo pot (dodatno): puder (tekoč+prah), senčilo za oči+barvica za oči

Nekozmetični proizvodi: papirnati robčki, vlažilni robci, vložki (v času user posted image ), lastike in sponke za lase, čingumi, bonboni in kakšna čokoladica, lekadol,

Pa še kaj bi se našlo.

clock-img

21.03.2007, 09:03

clock-img

muška

pencil-img

3223

Šminka, labela, tampon user posted image  , špangica za mojo grivo user posted image , pisalo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem