cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

'košara' za prenašanje novorojenčka

clock-img

23.10.2004, 05:27

clock-img

Anonimen

Pred dnevi sem videla par, ki je imel novorojenčka v 'nečem podobnem, kar je na naši Inglesini'. Nimam pojma kako se stvar imenuje, saj se med vsemi temi izrazi kot so košara, zimska vreča, torba za prenašanje ipd. sploh ne znajdem.

V glavnem, na našem vozičku Inglesina je taka večja torba z ravnim dnom, ročaji in premično strehico. Je snemljiva, v njej se dojenčka lahko prenaša naokoli.
Je pa precej velika, posebej v primerjavi s tem, kar sem videla.
Njihova 'košara' je bila pol manjša, velika nekaj več kot sam novorojenček, z ročaji, strehica pa ni bila tako trdna kot naša.

Zanima me, kako se stvar imenuje in kje bi jo lahko dobila. Tudi podatek o ceni ne bo odveč.

Pa še kako se v resnici obnese, če jo kdo ima.

clock-img

23.10.2004, 11:20

clock-img

kimi

pencil-img

3836

mogoče je pa samo namenjena novorojenčku. Jaz sicer mislim da te košare ne pridejo preveč v poštev-no vsaj pri nam niso prišle

clock-img

23.10.2004, 14:18

clock-img

Anonimen

Med drugim se jih dobi tudi v paketu za novorojenčka. Vsaj včasih so bile. Gotovo se jih dobi v trgovinah, kjer prodajajo za dojenčke. Lahko, da jih izdeluje Odeja ŠĐkofja Loka, ker sem jih videla v istih barvah blaga, kot vem da so njihovi kovterčki. Pri nas je bila taka košara tudi v vozičku (posebej). Mogoče pa za zimske novorojenčke ni tako napačna. V vozočku mu je fino toplo, ker se zapne tudi zgoraj, pokrivalo, in če pelješ voziček v klet, otroka s košaro vred vzameš iz vozička. Eni pa jih uporabljajo za začetek tudi za posteljice. Od moje prijateljice malček se že bolje počuti v njej, kot pa v posteljici.

clock-img

23.10.2004, 19:32

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ja se strinjam s splišni za zimske novorojenčke je košara v vozičku res primerna

clock-img

24.10.2004, 11:26

clock-img

Anonimen

Na našem vozičku je že taka košara ampak veliko večja.
Dimenzije tistega, kar sem videla, so bile cca. 65x40 cm.

clock-img

24.10.2004, 12:34

clock-img

Anonimen

A je bla taka mehka? Take so včasih full imeli...bom poskusila poiskat sliko!

clock-img

24.10.2004, 15:34

clock-img

Anonimen

Ne, Selena, tista vaša košara je košara od vozička. Če jo snameš, je samo še ogrodje, a ne? Potem pa imajo še take majše, mehkejše košare, ki se postavijo v to košaro, ki si jo omenila.

clock-img

24.10.2004, 15:43

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Ja, pri nekaterih vozičkih je zraven. Taka mehka. Jaz sem si jo sposodila, ampak je nisem nič uporabljala, pač ni tako naneslo.

clock-img

25.10.2004, 10:58

clock-img

Anonimen

Ja, tista naša košara je košara, ki jo lahko natakneš ali snameš z vozička, potem pa ostane samo ogrodje.
Tista, ki sem jo videla, je enaka, vendar pol manjša.
A da bi se ta manjša dala v ta večjo in da to prodajajo skupaj? Tega pa res še nisem videla.

Meni bi pa prav prišla, ker bo naš decembrski, v lupinici se mi zdi nekoliko preveč izpostavljen pri prenašanju. Pojma nimate, kako tu piha burja :).

clock-img

25.10.2004, 11:19

clock-img

*maja

pencil-img

2075

Mogoče misliš Naveto :zmeden:? Je pol manjša od navadnih košar.

clock-img

27.10.2004, 10:09

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

jaz sem mela to torbo za nošenje dojenčka...sam pride prav res samo za novorojenčka...ga je pol ful težko nosit...tokrat bomo raje lupinico nabavli

clock-img

28.10.2004, 04:23

clock-img

Anonimen

Pravljica, kje pa si jo dobila?

clock-img

28.10.2004, 08:12

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

baje so bile takrat v paketih...6 let nazaj...kolegica mi jo je posodila...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem