cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"solzenje" zamije

clock-img

07.10.2011, 09:21

clock-img

dana

pencil-img

1395

Ker je sodelavka delala čistko med rožami v pisarni, sem jaz dobila njeno zamijo, ki pa se je že naslednji dan bivanja v moji pisarni začela "solziti". Kapljice ima na koncih listov, kot tudi po steblu. Izgleda tako kot da bi jo rosa dobila.
Roža je na svetlem, ne pa na direktni svetlobi.

Ali gre za kako bolezen ali je kaj drugega?

clock-img

07.10.2011, 12:24

clock-img

enea

pencil-img

2440

TUKAJ si lahko prebereš vse o zamiji

clock-img

11.10.2011, 07:37

clock-img

dana

pencil-img

1395

To sem si prebrala, preden sem dala vprašanje sem gor. Rastlin se namreč samo solzi, listi ne gnijejo.
Je pa nehala s solzenjem, tako da ne vem kaj je bilo.

clock-img

11.10.2011, 19:31

clock-img

enea

pencil-img

2440

jaz jo imam zraven tv, je skor v temi,.. jo imam 3 leta, mama jo je kupila isti dan( meni in sebi) pa je nima več že dve leti,..ali pa še več, vem da ji je šla zelo hitro,.user posted image . moja je pa skoz majhna,user posted image .. ne vem ali je take sorte ali kaj,.. ima pa obdobja, ko vrže vse peclje proč, sedaj ima spet 5 novih,... no skratka, kar sem jaz uspela iz unega linka razbrat bi lahko bil tvoj problem selitev iz prostora v prostor, sedaj se je pa verjetno že navadila in ji je bolje,.. ja smejte se kot hočete, ampak je živo bitje,.. in mogoče s čustvi,...user posted image user posted image
se spomnem ko sem bila še mala, pa se je mama zmeraj z rožicami pogovarjala, potem pa ko kakšna ni hotla rast jo je pa faj pre**cala, pa je kmalu po tistem spet začela nekaj migatuser posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem