cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"aktivno" darilo za 8-letnika

clock-img

10.10.2009, 22:03

clock-img

živa

pencil-img

2366

Hoj!

Moj nečak je dopolnil 8 let in ker ima vsega preveč (ne le dovolj user posted image ), bi mu za darili kupili recimo vstopnico za kako aktivnost (npr. Atlantis, ampak to je dobil že pred dvema letoma), seveda za celo družino. Prosim za ideje. So sicer iz okolice LJ, ampak najbrž se jim ne bi zdelo odveč se zapeljat tudi drugam po Sloveniji, če bo darilo zanimivo. 

Hvala,

lp,

živa

clock-img

10.10.2009, 23:01

clock-img

marijaa

pencil-img

607

vstopnice za postojsnsko jamoin predjamski grad ali tehnični muzej Bistra morda? Ali pa za gardaland za hellowen, ampak to ti verjetno predstavlja prevelik strošek?

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

clock-img

11.10.2009, 12:52

clock-img

živa

pencil-img

2366

V Gardalandu so bili poleti več dni, Postojnsko in Predjamskega je, kolikor vem, že videl - če ne drugega, bo šel tja s šolo ... Tehniški muzej - morda, ampak jaz bi kaj bolj aktivnega, da bi malo migal zraven.

Hvala vseeno,

lp,

živa

clock-img

11.10.2009, 12:55

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

kaj pa kak adrenalinski park? Pohorje, Rogla...

clock-img

11.10.2009, 17:44

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Šilček na baterije. Saj vem, da to ni za migat nič, prej kontra, tudi zapestja ni treba sukat, ko barvice šiliš, ampak je pa fajn in velina jih tega še nima. Pa jim je fuuuul všeč, seveda.

Evo, to, to jaz zdaj vsem otrokom kupujem, he, he:

http://www.emka.si/artikel/368997/Silcek-ICO-dvojni-na-baterije

< Sporočilo je popravil Splišni -- 11.10.2009 17:46:28 >

clock-img

11.10.2009, 17:47

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Aja, drugače pa za bowling zakupiš stezo, pa je. To je res fajn darilo, pa cela družina uživa. Ali pa za badminton zakupiš igrišče.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem