cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"Ta nove"...34.dan

clock-img

19.11.2005, 13:31

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ola,
sem ravno po kosili.....sem spehla krompir in piščančje bremze v pečici. JAz sem seveda jedla samo bremzo in pa seveda zelenjavo.
Študiram, če bi šla sploh kaj ven, ker je blazen mraz.....četudi  prav lepo sonce sveti. Bom najprej do konca pospravila pol pa...


_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

19.11.2005, 13:44

clock-img

total

pencil-img

4453

Dan,jaz sem jedla kuhano kračo+zelje,še kar dober.Zunaj smo že bili,pa tak toplo je na sončku,zdaj pa mal počivat,ker smo pri babiki na počitnicah.

clock-img

19.11.2005, 15:46

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

No jaz sem pa danes grešila tako hudo močno, da bom kar znorela. Zjutraj sem pojedla ostanke zajtrka, ki ga je pustila tamala, kava z mlekom, neki čokoladni bonboni. Skratka, danes je očitno dan za grehe.
Za kosilo sem pripravila repo, pečenice in matevža. Jedla sem pečenico in repo in je zaenkrat dovolj. (na vso predhodno podlago bi bilo že čudno, da ne bi bilo dovolj)
Zdaj grem pa pospravljat in s jezit sama nase. user posted image user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

19.11.2005, 17:04

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj.Danes sem jedla puranje zrezke pečene v pečici in repincl(ne vem kako se drugače reče).Jutri pa gremo k babici na kosilo.Tam pa bo kriza ker so obsedeni s hrano.Bom mogla kar vse jest,ker če bi rekla,da hujšam bi bila to katastrofa.Tam pri njih se cele dneve samo je.Ful grozno je to.Pa malo user posted image samo nekaj filajo,joj kar ponorim ko slišim:Kaj boš kekseka ali kruheca ali...?Halo,če še je dojenček!!!!!Bom rajši kar nehala,ker se lahko prav razkurimuser posted image user posted image Uživajte punce!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem