cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"Ta nove"...23.dan

clock-img

08.11.2005, 06:07

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ola,
pa sem spet na šihtuuser posted image user posted image user posted image  In čakam, da se mi voda ogreje, da si naredim zeleni čaj. bljaaaak Tako je zanič, da me skoraj pobere, ko ga pijem......ampak pravjo, da je dober za prebavo, katero imam totalno zjebano.

Drugače pa danes OH. Sploh ne vem, kaj bi jedla. V mislih sem imela testenine z zelenjavno omako. Sam ne vem, kako naredit to omako. Kak predlog?? Naprimer z bučk? Kako?



_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

08.11.2005, 07:34

clock-img

Anonimen

Kaj pa topel donat?

Omaka: mogoče bi bučke popražila na malo čebule, strestla gor pelate, začinila in to bi bilo to. Mogoče, ne vem pa ne, ker nisem ravno ljubitelj bučk.

clock-img

08.11.2005, 11:28

clock-img

total

pencil-img

4453

Jutro,danes pa spet testenine z gobovo omako,ta dan mi je najboljši.Cukerček,jaz ponavadi naredim omako iz bučk takole: prepražim čebulo,dam notri narezano papriko,nato bučke in dušim,dodam začimbe,česen in zalijem z vodo,ko so bučke mehke je kuhano,lahko dodaš še korenček,če je preredko lahko zgostiš z malo drobtin.

clock-img

08.11.2005, 15:54

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj!Da se še jaz malo javim,da ne boste mislile,da sem cela shirana kje obležalauser posted image user posted image Danes sem jedla špagete z paradižnikovo omako in radič.Za večerjo pa ne bom nič,ker sem se včeraj pregrešila in sem jedla sladkarijeuser posted image .Še vedno sem pri 3kg-.Lepo počasi pa bo.Kot sem že večkrat rekla še dojim in nočem nekaj pretiravat zaradi mleka.Cukrček tebi pa grejo lepo kilce dol.Se vidi da imaš voljo.Bravo za tebeuser posted image user posted image !Lep dan še naprej

clock-img

08.11.2005, 16:02

clock-img

Anonimen

Zdaj sem si šla pa jaz tudi zeleni čaj skuhat, imam enega, starega že par let, s Šri Lanke. Mogoče je še kaj mesa vmes, kaj pa vem. Bom videla.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem