cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

"Ta nove"....38.dan

clock-img

23.11.2005, 06:17

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ola, suhljaticeuser posted image ,
kako? Mater je zunaj mrzlo.....me je skoraj odpihnilo ket tako piha. Na srečo sem fajn "pri sebi", da me ne more kar takouser posted image

Ja, danes bom pa po dolgem času segedin jedla. njama njama
PA zraven eno črno žemljico in bo želodček zadovoljen. JAz pa še bolj.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

23.11.2005, 06:29

clock-img

tjaga

pencil-img

1955

Oj, jutro,

spet druga po vrsti na temi. Ali ni to malo čudno?A ste vse hujšarice razen Cukrčka doma na porodniški? No tudi za Splišni vem, da ni. Kaj pa ostale?
Včerajšnji dan, ki je bil do 18.00 ure uspešen, se je na koncu sprevrgel v manjšo požrtijo, saj sem za "sladico" pojedla eno tuno. user posted image  Potem sem se pa spat odpravila. Mislim, karakter pa tak (bljak).
Saj bobolje. Malo več energije bi morala imeti za sobno kolo, pa bi bilo tudi nekaj. Saj ne, da z rezultatom (-7 BTW) nisem zadovoljna, vendar bi bilo lahko še bolje. Ko sem prejšnjič hujšala, sem v 45 dneh, kolikor sem zdržala, shujšala 6 kg. Torej tokrat vodim, jeeeeeeeeeeeeeeeee.
Oprostite monologu.
Danes si bom privoščila pa eno solato in kos mesa. Še ne vem kakšno izbiro bodo imeli v Intersparu. Za zajtrk pa imam v službi klementince mandarince.
No zdaj pa grem. Danes malo prej, da se glavni gneči do Ljubljane izognem (moja pot čez Katarino je malo nevarna v teh razmerah).
Adijo, bodite pridne.



_____________________________

Ni pomembno, da se mi danes nič ne da; važno je, da se mi nič ne vzame!

clock-img

23.11.2005, 10:58

clock-img

rikica

pencil-img

294

Oj!Jaz sem še vedno na porodniški,še 4mesece in pol uživancije.Tudi še dojim zato gre pri meni vse skupaj počasi dol.Držim se da ločujem hrano,samo več pojem kot bi mogla.Imam pa v planu,ko končam z dojenjem da grem eno rundo skozi tako kot je treba.To imam zdaj predpripraveuser posted image user posted image .No danes bom jedla tako kot ponavadi na ta dan piščančje meso pečeno z polno zelenjave in radič.Zdaj pa greva z mojo user posted image malo ven,da prvič v življenju vidi sneg,jupiiii.Lp

clock-img

23.11.2005, 11:09

clock-img

biba.73

pencil-img

45

Čau!

Jaz imam pa danes na jedilniku samo vodo in me že od kar sem vstala iz postelje zebe, tako da si grem zdaj skuhat čajček No.3. Po službi pa sploh ne bom šla takoj domov, da me ne zanese preveč v kot kuhinje, kjer stoji hladilnik in se bom kar malo potepala, če seveda ne bo premrzlo. Pa pomoje je najboljše, da danes malo prej smuknem v posteljo, da me zvečer pred TV ne zgrabi kakšna volčja lakota.

Mnjam voda, čaj. Ni boljšega za danes. No ja, se moram malo vzpodbujat, da mi uspe do jutri.

clock-img

23.11.2005, 14:12

clock-img

Anonimen

Jaz imam danes B dan in se bom mastila z odojkom. V bistvu s svinjskimi rebri, ful lepimi, nemastnimi, s kožo povrhu. No, kože najbrž ne bom zmogla, bom pa poskusila. Pa zeleno solato zrave, pa kakšen kos sira pred tem, da se meso pogreje, tudi ne bo ušel. Moram si malo privoščit na tale beljakovinski dan, ker sire in suhe salame res pogrešam. Pa potem na ta dan malo burbončice preizkušam, če so še tako srečne ob teh okusih.

clock-img

23.11.2005, 14:15

clock-img

Anonimen

Jaz sem pa pravkar pohan sir, pa brstični ohrovt pa koren kuhan, pa zeleno solateo, pa čisto malo ovsenega kruha.

clock-img

23.11.2005, 14:19

clock-img

Anonimen

Bolje bi bilo, da bi kar oves.user posted image

clock-img

23.11.2005, 14:27

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Ojla. Jaz pa mam dons Š dan in sm glihkar pojedla kupček pečenga krompirčka v koščkih z vegetko. Mmmm... Šeee! :) Zvečer pa si bom kr kokice prvoščla. :) O kilah pa raj ne bom govorila, ker mam itak tko čudn. En dan več, drug dan mn user posted image Mam pa trenutno na obisku tud tetko, tko da komi čakam da je ne bo več, da vidm kaj bo pokazala tehtnica. :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem