cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Želvice v gledališču

clock-img

25.3.2013

Iz vrtca Miškolin so nam poslali prelep foto utrinek in poročilo o tem, kako je bilo na lutkovni predstavi,ki so jo Želvice prejele kot nagrado za svoje Objemčke v akciji ObdaRajanje 2012. Preverite, kako enkratno so se imeli!

Želvice v gledališču

Kot smo vam obljubile, smo se čisto zares odpravile v Ljubljano. Ni nas motilo niti slabo vreme, niti poln avtobus potnikov.


Želvice 1Želvice 2Želvice 3

 

Zakaj le, če smo vedele, da gremo v Lutkovno gledališče Ljubljana na ogled lutkovne predstave »Kdo je napravil Vidku srajčico«, ki smo je prejele kot nagrado za naše Objemčke.

V gledališču nam je bilo zelo všeč – ne samo gledališče, ki izgleda od zunaj kot velika prijazna hiša, temveč tudi dvorana, udobni sedeži in oder z lutkami. Kljub temu, da smo zgodbico že poznale, smo uživale v vsakem delčku predstave. Zagotovo to ni bila naša zadnja predstava, ki smo si jo ogledale.


Želvice 4Želvice 5

 

Hvala vsem tistim, ki so nam omogočili ogled predstave.

 

Želvice z Mojco, Tatjano in Tanjo

 

Oglej si, kako lepo so reportažo napisale in slikovno opremile Želvice. Klikni TUKAJ! Mi smo navdušeni!

 

 

 


 

PREBERI ŠE:

Odpiranje nagradnega paketa, ki so ga prejele Želvice

VIDEO: Kje so OBJEMČKI našli svoje objeme?

Kaj je ObdaRajanje?

news-img

Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke

Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način? Pomagajte mu najti strast, ki bo podpirala njihov celostni razvoj in mu omogočila, da zasije v vsem svojem potencialu.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem