cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Zakaj je soseska Arcus odlična izbira za vaš novi dom?

clock-img

10.10.2024

Arcus Grosuplje, nova stanovanjska soseska v objemu narave, z izvrstnimi prometnimi povezavami, nudi odlične pogoje za življenje in bivanje mladim družinam, ki iščejo nov, prostoren dom v prijetnem okolju.

Zakaj je soseska Arcus odlična izbira za vaš novi dom?

Grosuplje: Idealna kombinacija mestnega udobja in bližine narave

Grosuplje ponuja vse prednosti majhnega mesta, hkrati pa je le 20 km oddaljeno od Ljubljane, kar omogoča enostaven dostop do prestolnice tako z avtomobilom kot z vlakom in avtobusom (tudi z LPP linijo 3G). Prav povezanost z Ljubljano, je ena ključnih prednosti Grosuplja. Dobre povezave potniškega prometa, predvsem mladim, ponujajo možnost samostojne mobilnosti.

Občina Grosuplje je prejemnica certifikata "Mladim prijazna občina" in zlatega ISSO certifikata. Mladim ponuja odlične možnosti za življenje in razvoj, z vlaganji v infrastrukturo in povezovanjem življenja z naravo, kar vključuje urejene površine za aktivno preživljanje prostega časa v zelenem okolju.

 

arcus

 

Arcus Grosuplje: Nova soseska v zelenem okolju z izjemnimi prometnimi povezavami

Soseska Arcus Grosuplje je zasnovana z mislijo, da bi ljudje tu živeli udobno in kakovostno življenje. Zato je v osrčje soseske postavljen koncept »Arcus eligendi« oz. »Lok, ki ponuja izbiro« (da sami najdete pravo ravnovesje udobja bivanja). Unikatna zasnova soseske v obliki loka omogoča, da so stanovanja obsijana s soncem, park z drevesi in zelenicami pa nudi dovolj prostora za druženje in igro vseh generacij.

Lokacija na robu zelenega pasu omogoča hiter pobeg v naravo, hkrati pa soseska ponuja neposreden dostop do vse potrebne infrastrukture. V le 15 minutah hoje sta dosegljivi dve osnovni šoli, več zasebnih in javnih vrtcev, zdravstveni dom in nakupovalna cona.

V neposredni bližini Arcusa Grosuplje je tudi povsem nov športni park Grosuplje, ki poleg znanega Koščakovega hriba, zelenih sprehajalnih površin in potoka Bičje, ponuja prijetne kotičke za aktivno preživljanje prostega časa.

Z novim podhodom pod železniško progo so avtobusno postajališče LPP in železniška ter avtobusna postaja dosegljivi hitro in predvsem varno. Z vlakom ali avtobusom se lahko hitro pripeljete v Ljubljano – bodisi v službo, šolo ali na fakulteto. Odlične prometne povezave so tudi s Šolskim centrom v Ivančni Gorici.

Grosuplje ponuja zelo dobre prometne povezave tudi vsem tistim, katerih glavno prevozno sredstvo je avtomobil. Soseska je le 5 minut vožnje oddaljena od kar dveh avtocestnih uvozov in izvozov.

 

Stanovanja v soseski Arcus Grosuplje: Moderno in premišljeno zasnovana ter cenovno dostopnejša kot v Ljubljani.

Soseska Arcus Grosuplje ponuja cenovno dostopnejša stanovanja kot v Ljubljani, z vrhunskimi energetskimi lastnostmi. Vsakemu stanovanju pripadata dve parkirni mesti, od katerih je vsaj eno v garaži pod objektom.

Stanovanja so različnih velikosti, od enosobnih do petsobnih, s premišljenimi tlorisi, ki ustvarjajo idealne pogoje za prijeten dom. Poseben poudarek je posvečen zajemu naravne svetlobe, kombinaciji kvalitetnih materialov in zemeljskih tonov barv, ki sosesko še bolj zlijejo z okoljem.

Nakup stanovanja v gradnji je olajšan z vidika dinamike plačila: ob podpisu pogodbe se izvede plačilo 10 % vrednosti kupnine (kot ara), preostanek (90 %) pa se plača pred prevzemom stanovanja, ki je načrtovan za pomlad 2026. Prvi kupci imajo možnost izbire materialov v stanovanju (parketa, keramike in sanitarne opreme).

Kupcem stanovanj bo na voljo tudi posebna ponudba financiranja prek projektne banke.

 

arcus

 

Izberite svoj novi dom – izberite Arcus!

Arcus Grosuplje vam ponuja, da sami najdete popolno ravnovesje med urbanim življenjem manjšega mesta in svobodo, ki jo ponuja okoliška narava. Idealno za vse mlade in mlade družine, ki iščete nov dom v prijetnem okolju, blizu prestolnice. Spoznajte svoj novi dom že danes!

Za več informacij o soseski, podrobnostih posameznih stanovanj in lokaciji, obiščite spletno stran: www.arcus-grosuplje.si.

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem