cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: Odvajanje od plenic v treh dneh

Odvajanje otroka od plenic je lahko stresno in zelo utrujajoče. Tale mamica pa je našla odlično rešitev. Preverite!

Vsaka mama in oče, ki so že šli čez obdobje odvajanja od plenic, vam lahko povedo, da je to zelo stresno in utrujajoče obdobje in to ne glede na to ali vaš dojenček že kaže zanimanje za kahlico ali školjko oz. si želi lulati/kakati brez plenic ali se nikakor ne želi ločiti od občutka sigurnosti, ki mu jih dajejo plenice. V vsakem primeru se lahko pripravite na dolgotrajno in mučno navajanje na kahlico oz. opravljanje potrebe brez plenic.

 

PREBERITE ŠE: Odvajanje od plenic z žvižganjem?


Mogoče pa tudi ne ...

Mamica iz Amerike je našla način, kako odvaditi otroka plenic v samo treh dneh. Tako kot vsi ostali, je tudi ona slišala za številne tehnike odvajanja oz. navajanja na kahlico, vendar je sama pri svojem triletniku poskusila narediti to po svoje in bila uspešna. Poglejte si, kako ji je to uspelo v videu zgoraj!

 

Video je v angleškem jeziku.

VIR: Youtube


news-img

Izbira mlečne formule za dojenčke

Ker so beljakovine v materinem mleku prilagojene otrokovim potrebam, dojenček hranjen z materinim mlekom običajno raste počasneje kot dojenček, hranjen z mlečno formulo. Ta počasnejša stopnja rasti je pokazala pomembne dolgoročne koristi za zdravje.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem