cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: Kje so OBJEMČKI našli svoje objeme?

Leto 2012 smo zaključili na najlepši možen način, z podarjanjem mehih, toplih in srčnih Objemčkov otrokom po vsej Sloveniji. Oglejte si VIDEO o čarobnih predajah teh ljubkih igračk.


 

Že četrto leto ste nas resnično razveselili s svojimi Objemčki in nam ponovno dokazali, da kako velika so vaša srca in srčki malih ustvarjalcev. V dokaz, kako smo skupaj v decembrskih dneh risali iskrice v očeh malih junakov, si poglejte VIDEO reportažo ObdaRajanja 2012. Več kot 6.000 Objemčkov, ki sta jih ustvarila 10.802 otroka, je našlo svoj dom v toplih objemih otrok v bolnišnicah in socialnih ustanovah po vsej Sloveniji, pa tudi izven naših meja.

Oglejte si, kaj so Objemčki, kako in zakaj so jih otroci ustvarjali ter kam so te tople in iskrive igračke poletele pred in med prazniki.

 

Preberite še:

REPORTAŽA: Objemčki razveseljujejo male junake

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem