cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

VIDEO: 12 izvirnih pričesk za male dolgolaske

Kitke, čopki, pisane lasnice in lasni obroči z rožicami so skoraj obvezni dodatki za punce. Če bi radi svojo malo lepotičko razveselili s posebej izvirno pričesko za posebno priložnost, si obvezno poglejte video.

Ko gre za posebno priložnost, so dolgolaske lahko zelo zahtevne glede spenjanja svojih las. In zahteve so včasih tako nemogoče, da bi potrebovali že tečaj frizerstva, da bi lahko ugodili svoji deklici.

Mogoče pa vam lahko mi pri tem pomagamo brez frizerske šole ;).

 

Pričeska za prav poseben dan v letu

V življenju vsakega otroka je prvi šolski dan nekaj posebnega in večina otrok ga pomni še zelo dolgo, če ne kar vse življenje.


Ko se otroci po počitnicah vračajo v šolo in se ponovno oziroma prvič srečajo s šolskimi prijatelji, si vas otrok želi, da bi izgledal lepo. Dekleta pri tem običajno veliko bolj komplicirajo kot fantje. Poleg lepe obleke, jim veliko pomeni tudi to, kako bodo imele spete svoje dolge lase. 


V videu boste našli tri odlične ideje, s katerimi lahko svoji šolarki polepšate prvi šolski dan z resnično unikatno pričesko, da se bo počutila kot prava princeska. Ideje so izjemno enostavne, izpadejo pa res čudovito.

TUKAJ boste našli še tri različice spenjanja dolgih las, s katerimi bo vaša deklica sijala od zadovoljstva, ko bo stopala proti šolskim vratom. 

 

Če imate tudi vi kakšno izvirno idejo za pričesko dolgolasih deklic, jo delite z nami oziroma prilepite fotografijo vaše lepotičke spodaj v komentar, da vidimo, kako vam je uspelo.

 

VIR: Youtube

 

img10 idej za proslavitev prvega šolskega dne                     
news-img

Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?

Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, prijetne barve ter vključiti kotičke za sprostitev in ustvarjalnost, ki spodbujajo učenje in igro.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem