cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Telo moje žene ima sedaj brazgotine od carskega reza

Preberite besedilo pisatelja in novinarja Bretta Ortlerja, objavljeno na strani Fatherly, ki razveseljuje ženske in moške prisili, da razmislijo o njihovi površnosti!

Telo moje žene ima sedaj brazgotine od carskega reza

"Kaj sem ženi rekel o tem, kako se je njeno telo spremenilo po porodu? Popolnoma nič.

 

Znano je, da se nosečnost ne zgodi sama od sebe, zato sem neposredno odgovoren za spremembe, ki so se ji zgodile. Z drugimi besedami, dobil sem točno tisto, kar sem si želel.

 

Ko ste rekli: "Imejva otroka," ste si morda predstavljali svojega naslednika, ki prvi hodi po Marsu in odkrije zdravilo za raka.

Ampak ste tudi rekli: "Hej draga, želim, da 9 mesecev nosiš mojega otroka. Ta postopek te bo drastično spremenil in privedel do velikih in trajnih sprememb v tvojem umu in osebnosti, da ne omenjamo neizbrisnih sprememb na tvojem telesu. Prav tako boš postala proizvodni obrat mleka in se zredila.

Seveda, večkrat ko partnerka zanosi, težje so stvari. Imava dva otroka, vendar je bila moja žena štirikrat noseča. Skupaj gre za 26 mesecev, dve leti slabosti in čudnih želja, posledic dojenja in brazgotin zaradi carskega reza.

 

PREBERITE TUDI: Moj mož ne čuva otrok!

 

Nekaj ??razjasnimo. Da, telo moje žene se je po porodu spremenilo. In kaj potem? Ne glede na spremembe, je še vedno ista ognjena rdečelaska, kot je bila vedno!

In moje telo se je spremenilo. Ko sva se poročila, sem imel 27 let. Dvigal sem uteži, tekel in še vedno sem imel izgledal kot rokoborec, kot sem nekoč bil. Edino, kar danes dvigam, je moja hči, v dnevni sobi, ko se igrava letala.

Moj tek je preganjanje najinega triletnika, medtem ko se pretvarjam, da sem pošast iz risanke. Največji nasprotnik, s katerim se danes borim, je odločitev, ali bom pojedel tri ali šest kosov pice, ko naročimo dostavo.

Sama ideja obsojanja telesa moje žene je tako odbijajoča, sebična in kratkovidna.

 

PREBERITE TUDI: Seks v spalnici, kjer spi tudi dojenček – da ali ne?

 

Pomislite tako: Če bi bil eden od vaših prijateljev iz nogometa mesece na bolniški, bi se zredil in na koncu imel nevarno operacijo trebuha, zagotavljam, da nikoli ne bi pomislili na njegove trebušne mišice ali brazgotine. Čestitali bi mu in rekli: Stari, preživel si!

Razlika v tem scenariju in nosečnosti je v tem, da je vaša partnerka čudežno prinesla človeka na svet. Pa ne katero koli bitje - to bitje, ki je vaš otrok. In ta otrok je del vaše družine.

 

Po porodu imam rad ženino telo, saj vsakič, ko ga pogledam, v njem zagledam svojo družino in moja družina je tista, za katero je vredno živeti vsak dan.

In ker kljub vsemu, kar sem doslej naredil, še vedno želi spati z mano. "

 

Vir: Ringeraja.mk

 

PREBERITE TUDI: Čudovito pismo očeta svojemu otroku


news-img

Tako bo učenje snovi lažje in bolj učinkovito

Da bo prehod v novo šolsko leto čim bolj prijazen in vesel, pa se skupaj z otroki pripravite nanj na igriv način.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem