cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Takšne šolske potrebščine potrebuje vaš šolar

clock-img

19.8.2024

Se tudi vi ne znajdete najbolje v široki ponudbi šolskih potrebščin? Ne veste, katere izbrati, da bodo vašemu šolarju kar najbolje služile vse šolsko leto?

Takšne šolske potrebščine potrebuje vaš šolar

V trgovino se odpravite s seznamom ter s seboj vzemite tudi otroka, ki naj sam izbere motive in barve izdelkov. V nadaljevanju pa preberite, kako izbrati šolske potrebščine glede na potrebe šolarja.

 

Šolska torba naj bo lahka in udobna

Dovolite svojemu šolarju, da si sam izbere motiv šolske torbe, vi pa poskrbite, da bo ta tudi lahka, praktična in prostorna ter udobna za nošenje. Ne veste, kako izbrati pravo? Nasvete preberite tukaj.

 

Zvezki naj bodo všeč šolarju

Učbenike, delovne zvezke in zvezke izbirajte glede na zahteve učiteljev. Motive in barve zvezkov pa naj si otrok izbere sam - to je namreč lahko odlična motivacija za urejene zvezke in posledično učinkovitejše učenje. 

 

spar

 

Pisala naj bodo kakovostna, peresnica pa prostorna

Izberite kakovostna pisala. Če je vaš otrok levičar, mu kupite takšna, ki se prilegajo levi roki.

Mlajšim šolarjem, ki se šele učijo pisati, pa lahko kupite posebne nastavke za svinčnike, ki bodo spodbudili pravilno držanje pisala.

Izbira peresnice je odvisna od starosti šolarja. Šolarji prve triade potrebujejo večje peresnice, da imajo poleg pisal, radirke in svinčnika vedno pri roki tudi barvice. Lahko jim kupite tudi dve peresnici in tako ločite barvice in flomastre od ostalih potrebščin. Medtem ko starejši šolarji potrebujejo dovolj veliko peresnico, da bodo vanjo lahko pospravili vse pripomočke, vključno z geo trikotnikom in šestilom.

 

Izberite primerne barvice, voščenke in flomastre

Barvice, voščenke in flomastri za prvošolčke naj bodo prilagojeni njihovim majhnim dlanem, da omogočajo boljši in lažji oprijem. Izberite debelejša pisala, pisala trikotne oblike ali pisala z nedrsečim ročajem. Starejšim šolarjem pa izberite kakovostne in trpežne barvice in flomastre.

 

spar

 

Ne pozabite na pripomočke za likovno ustvarjanje

Na seznamu šolskih potrebščin za osnovnošolce so tudi pripomočki za ustvarjanje, kot so vodene in tempera barve, čopiči, paleta, lonček za vodo, škarje, itd. Ti naj bodo kakovostni. Šolarjem, ki ustvarjajo s tempera barvami, je pametno kupiti še dodatno belo barvo, saj to običajno najhitreje porabijo. Če je vaš otrok navdušen umetnik, pa naj ima komplet naštetih pripomočkov tudi doma, kjer bo lahko v miru ustvarjal po svojem navdihu.

 

Šolske potrebščine na zalogo

Radirke, šilčki, lepilo in vložki za črnilo oziroma tako imenovane bombice spadajo med tiste šolske potebščine, ki jih šolarji pogosto izgubijo, porabijo ali obrabijo, zato je dobro, da imate doma vedno zalogo.  

 

spar

 

Po šolske potrebščine v Spar in na SPAR ONLINE

V Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin, torb, nahrbtnikov, map, ovitkov za zvezke, potrebščin za ustvarjanje in copat po neverjetnih cenah! Oglejte si Sparov katalog Vse za šolo in izberite vse, kar potrebuje vaš šolar! Da bo nakupovanje lažje in hitrejše, pa lahko nakup opravite tudi prek spleta. V spletni trgovini SPAR ONLINE izbirajte v široki ponudbi šolskih potrebščin za vse triade. Z nekaj kliki izberite izdelke, Spar pa vam jih bo dostavil na dom.

Ponudba izdelkov traja kar do 3. septembra 2024!  

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem