cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Noro zabavne ilustracije partnerskega življenja "po dojenčku"

Te zabavne ilustracije novopečenega očka vas bodo nasmejale do solz.

Tako izgleda partnersko življenje z dojenčkom

Ko se partnerjema v življenju pridruži dojenček, ni vedno vse rožnato. Včasih je zakomplicirano. Včasih je divje. Včasih je perfektno. Včasih je ljubeče.


Za Yehudo in Mayo Devir pa je starševstvo umetniška inspiracija. Na šaljiv način prikazujeta situacije, katerim se boste zagotovo od srca nasmejali - predvsem za to, ker jih poznate, vendar tokrat ni govora o vašem svežnju sreče.


Že dve leti, od rojstva prve hčerke, Ariel ustvarjata družinske slike, Yehuda pa na Instagramu objavlja ilustracije, kjer med drugim govori tudi o čustvih, s katerimi se je srečal kot novopečeni očka.












PREBERITE TUDI: 15 slik situacij v starševstvu, na katere nas ni nihče pripravil

news-img

Odlične ideje za letošnje krompirjeve počitnice

Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z otroki. Poleg tega pa še par nasvetov, kaj početi, če boste počitnice preživeli doma.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem