cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Spet prihaja ObdaRajanje!

Tudi letos Ringaraja pripravlja edinstveno ustvarjalno-dobrodelno akcijo, v kateri bodo otroci razveseljevali otroke. K sodelovanju se je prijavilo že več kot 12.300 otrok, ki bodo letos ustvarjali »iskrice«!

Spet prihaja ObdaRajanje!

Se še spomnite lanskega ObdaRajanja, ko smo s pomočjo Peza in 7.500 otrok iz slovenskih vrtcev ter šol zbrali kar 4.939 »objemčkov«, mehkih ročno izdelanih igrač, ki so razveseljevale male junake, ki praznikov niso mogli preživljati doma, pač pa v bolnišnicah?

Tudi letos je ObdaRajanje v naših mislih in zbrali smo že več kot 600 srčnih vrtčevskih ter šolskih skupin, ki bodo ustvarjale čudovite voščilnice lepih želja za otroke, ki božičnega in novoletnega jutra ne bodo pričakali doma, pač pa v bolnišnicah in drugih zavodih po vsej Sloveniji.

S pomočjo sponzorjev, Peza in Chupa Chupsa, bomo čisto vsem prijavljenim otrokom in vzgojiteljem, učiteljem ter mentorjem poslali čisto posebne voščilnice, ki jih bodo lahko v teh prelepih pisanih jesenskih mesecih okrasili vsak po svoje, predvsem pa napolnili s svojimi iskrivimi mislimi in dobrimi ter lepimi željami.

Te drobne »iskrice« bomo v prazničnem decembru odnesli otrokom in njihovim skrbnikom v slovenskih bolnišnicah in drugih zdravstvenih ter socialnih ustanovah.

Prepričani smo, da bo čudovito delo naših malih srčkov nagrajeno z veliko hvaležnimi in iskrenimi nasmehi. Spremljajte ObdaRajanje 2010 na Ringaraja.net in v Ringarajinih iskricah!


Vaša Ringaraja

 

P.S. Vse prijavljene obenem obveščamo, da zaradi podaljšanja roka za prijave in velikega števila prijavljenih otrok nekoliko zamujamo z dostavo paketov z materiali za ustvarjanje in darilci za sodelujoče otroke in bomo vse dostavili najpozneje do 5.11. 2010. Svoje izdelke boste lahko poslali do 30.11.2010, tako da nič ne skrbite!

news-img

Mladinske sobe Magnet

Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo zdrav in varen prostor za odraščanje otrok, prilagojen njihovim potrebam in sodobnim izzivom.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem