cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Te plenice so izbira Sekcije medicinskih sester in babic

clock-img

12.9.2024

Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki. V Mercatorju prisegajo na sodelovanje s Sekcijo medicinskih sester in babic, naj gre za izbiro pleničk ali babiške nasvete.

Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sester in babic

Pleničke Lumpi Nature so izbira Sekcije medicinskih sester in babic,  saj so dermatološko testirane, brez dodanih dišav, losjonov, parabenov ali naftnega vazelina; notranji del, ki prihaja v stik s kožo, ne vsebuje barv. Testirane so na potencialno nevarne snovi v skladu z Öko-Tex standardom 100. Nudijo do 12 ur zaščite, velikosti 1 in 2 imata pokazatelj vlažnosti. Plastična embalaža je narejena iz več kot 60 % obnovljivih surovin, proizvedene pa so z električno energijo iz obnovljivih virov.

 

To pa ni edino sodelovanje med Mercatorjem in Sekcijo medicinskih sester in babic. Že vrsto let Mercator omogoča mladim staršem babiške nasvete, imenovane Lumpi babice, ki so na voljo vsako sredo med 17. in 20.00 na brezplačni telefonski številki. Več na Lumpi babice » Mercator

 

lumpi babice


Poleg storitve Lumpi babic, kjer z nasveti postrežejo babice z dolgoletnimi izkušnjami na svojem področju, so v Mercatorju pripravili še druge nasvete za mlade starše. V okviru Kluba Lumpi so staršem na voljo, glede na starost otroka od 0 od 6 let, številni nasveti strokovnjakov. Vse do 3. leta starosti si lahko o razvoju otroka preberete v brošuricah, ki jih je pripravila pediatrinja dr. Anja Radšel, o gibalnem razvoju otroka vse do 6. leta starosti pa v brošurici, ki jo je pripravil športni pedagog Urban Praprotnik.

Več o vsebinah brošuric Mercatorjevega Kluba Lumpi je na voljo na TUKAJ, prejmete pa jih ob včlanitvi v klub. V njih boste spoznavali ključne mejnike otrokovega razvoja in se sprehodili skozi pomembne vidike spanja, hranjenja, kaj otrok čuti, pa do gibalnega razvoja in koristnih iger. Včlanitev v Klub Lumpi je brezplačna, prinaša pa tudi številne ugodnosti in prihranke. 

 

mercator pika

 

Samo članom Mercatorjevega Kluba Lumpi prinašajo nakupi izdelkov otroškega sveta, od pleničk in hrane pa do igrač, in tudi ustvarjalnega programa za igro, šolskih pripomočkov ter celo bio sadja in zelenjave kar dvojne pike. Te pa prinašajo popuste. In ne le to, člani Kluba Lumpi lahko po 6 mesecev kupujejo določene izdelke kluba ceneje, deležnih so tudi posebnih ugodnosti pri nakupih. Včlanitev poteka popolnoma enostavno, brez papirnatih obrazcev preko  Mercatorjeve aplikacije Moj M. Bi radi izvedeli več? Kliknite TUKAJ.

Promocijsko sporočilo

news-img

Mladinske sobe Magnet

Sobe Magnet združujejo sodoben dizajn, prilagodljivost in inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem. Omogočajo zdrav in varen prostor za odraščanje otrok, prilagojen njihovim potrebam in sodobnim izzivom.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem