cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Otroška moda za novo vrtčevsko in šolsko leto

Kateri kosi oblačil bodo to jesen in zimo obvezni del garderobe vaših malčkov ter kako jih kombinirati za ustvarjanje prikupnih in praktičnih modnih kombinacij?

Otroška moda za novo vrtčevsko in šolsko leto

Dragi starši, začetek novega vrtčevskega in šolskega leta je za vogalom in staršem s predšolskimi in nižješolskimi otroki svetujemo, kako otroke obleči v udobna in hkrati modna oblačila, za sproščene in vesele urice osvajanja znanja ter druženja s prijatelji.

S prehodom v novo sezono se pojavlja vprašanje, kakšne modne smernice nas čakajo to jesen in zimo ter kaj bodo to sezono nesporni hiti med malčki in otroki. V tem članku bomo predstavili izbrano ponudbo otroških oblačil, ki združujejo udobje, praktičnost in trendovski videz, s katerimi boste svoje otroke oblekli primerno za vse njihove vsakodnevne aktivnosti.

 

Nazaj v šolo s stilom – nova otroška kolekcija s.Oliver

Pripravite se na brezskrben začetek šolskega leta z 20% popustom na vso kolekcijo v trgovinah s.Oliver.

 

s.oliver


S približevanjem novega šolskega leta je starševska dilema "Kaj obleči?" lahko preteklost. Z najnovejšo otroško kolekcijo s.Oliver bodo punce in fantje pripravljeni na šolske dni.

Igrivi potiski na majicah ali puloverji s kapuco, so na voljo v več barvah in modelih in so popolna kombinacija za plastenje ob prihajajočih hladnejših jutrih.

Ne glede na vreme ali priložnost, otroška kolekcija s.Oliver zagotavlja, da imajo vaši otroci pripravljen popoln styling, kar vam prihrani jutranji čas. Obiščite naše trgovine ali spletno trgovino in si oglejte celotno kolekcijo ter z 20% popustom na vse ob nakupu nad 39€, od 23.8 do 3.9.2024.

 

soliver


Pripravite se na brezskrben začetek šolskega leta z oblačili s.Oliver, kjer se moda sreča s funkcionalnostjo za vaše najmlajše!

 

 

Okaïdi predstavlja novo jesensko kolekcijo.

Dragi starši in mali modni navdušenci,

jesen je tu in z njo prihaja nova, čudovita jesenska kolekcija v trgovinah Okaïdi. Vabimo vas, da odkrijete najnovejše trende v otroški modi, ki združujejo udobje, funkcionalnost in neustavljiv stil.

 

okadid

 

Naša nova kolekcija je zasnovana z mislijo na jesenske avanture vaših malčkov. Topli puloverji, trendovske jakne, mehke hlače in prikupni dodatki - vse to in še več boste našli v naših trgovinah.

Okaïdi oblačila so narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trajnost in udobje, hkrati pa so oblikovana tako, da omogočajo otrokom svobodno gibanje in igro.

Posebno pozornost smo posvetili detajlom, barvam in vzorcem, ki odražajo veselje in energijo otrok. Naša oblačila so idealna za vsakodnevne dogodivščine v šoli, na igrišču ali doma.

 

okaidi

 

Obiščite trgovine Okaïdi in Okaidi.si in doživite jesen v stilu z novo kolekcijo.

 

V ALEJI najdete vse za brezskrbne priprave na šolo in nore popuste

V najbolj sodobni nakupovalni destinaciji ALEJI do torka, 3 septembra, ne spreglejte dogajanja »Lej, podarjamo vse za brezskrben vstop v šolsko leto« z bogato nagradno igro.

 

aleja 

 

V ALEJI je zadnji počitniški teden vselej pestro, šolarji in njihovi starši pa lahko vse potrebno za šolo nakupijo na enem mestu. Pester nabor potrebščin in najboljših blagovnih znamk bo zagotovo zadovoljil prav vse okuse in potrebe. V sklopu kampanje »Lej, podarjamo vse za brezskrben vstop v šolsko leto« organizirajo tudi bogato nagradno igro. Skupno bodo podelili kar 400 evrov v darilnih bonih Desetak. Prav tako vam trgovine 1001 dar, Baby Center, Big Bang, Interspar, Mladinska knjiga in Müller omogočajo tudi super popuste za nepozaben začetek šolskega leta. V najbolj moderni nakupovalni destinaciji prav tako najdete vse za modno in funkcionalno oblačenje šolarjev. Okaidi in s.Oliver ponujata širok spekter oblačil, ki so prilagojeni različnim starostim, okusom in potrebam.


Ne glede na to, ali iščete torbe, barvice, zvezke, barvice, ali športno opremo in obutev, je najbolj moderna nakupovalna destinacija pravi naslov. Vabljeni v ALEJO, kjer vas pričakuje pester izbor izdelkov na enem mestu, ki bodo vašim šolarjem omogočili, da se z nasmehom in samozavestno podajo v novo šolsko leto.

Promocijsko sporočilo

news-img

Kako prepoznati otrokov talent?

V prostem času moramo otroku zagotoviti varno in spodbudno okolje, v katerem bo razvijal svoj kognitivno-čustveni svet in rasel v samozavestno osebo. V poplavi ponudbe naj vam bo v pomoč 7 ključnih dejavnikov.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem