cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Odlične ideje za letošnje krompirjeve počitnice

Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z otroki. Poleg tega pa še par nasvetov, kaj početi, če boste počitnice preživeli doma.

Odlične ideje za letošnje krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice so odličen čas za sprostitev, kakovostno preživljanje časa z družino in ustvarjanje nepozabnih spominov.

Toda kako poskrbeti, da bodo otroci ta prosti čas izkoristili kar najbolje? Predstavljamo nekaj zanimivih idej, kako lahko z otroki preživite počitnice, ne glede na vreme in starost.

 

1. Izleti v naravo

Jesen je idealen čas za sprehode v naravi. Odkrijte lokalne gozdove, hribe in parke, kjer lahko otroci opazujejo spreminjanje narave. Nabiranje jesenskih plodov, kot so kostanji, žir ali barviti listi, bo dodatno popestrilo doživetje.

 

2. Obisk kulturnih dogodkov in delavnic

Muzeji, galerije in knjižnice pogosto pripravljajo posebne programe za otroke med počitnicami. Razmislite o obisku interaktivnih delavnic, otroških gledaliških predstav ali kino projekcij, ki bodo otroke navdušile in izobraževale hkrati.

 

3. Ustvarjalne delavnice doma

Če vreme ni primerno za zunanje aktivnosti, lahko doma organizirate ustvarjalne delavnice. Skupaj ustvarite jesenske dekoracije, rišite ali izdelajte voščilnice. Otroci bodo uživali v ustvarjanju, hkrati pa razvijali svojo domišljijo in motorične spretnosti.

 

4. Športne aktivnosti

Za aktivne otroke razmislite o športnih aktivnostih. Obiščite plavalne bazene, plezalne stene ali kolesarske poti. Tudi obisk fitnesa za otroke ali družinska igra nogometa v parku lahko poskrbita za prijetno gibanje in zabavo.

 

5. Družabne igre in branje

Ko je čas za sprostitev, lahko skupaj igrate družabne igre ali preberete knjige. Branje pravljic ali pustolovskih knjig ne le spodbuja otrokovo domišljijo, temveč je tudi prijeten način, kako preživeti mirne popoldneve.

 

Izbor dogodkov

Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z otroki. Ne glede na to, ali iščete kulturne aktivnosti, športne dogodke ali ustvarjalno zabavo, boste našli nekaj, kar bo vaše krompirjeve počitnice spremenilo v posebno doživetje.

 

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik: Nepozabni tematski vikendi

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik in Premium Camping Zadar to jesen vabita družine na nepozabne tematske vikende. Med 11. oktobrom in 24. novembrom se bodo zvrstili različni dogodki, polni zabavnih animacij za otroke in odrasle.

 

Falkensteiner

 

Pričakujejo vas:

- Falkyjev rojstnodnevni vikend (18. - 20. 10.),

- strašljivi Haunted Halloween Bash (31. 10. - 3. 11.),

- ustvarjalni Kockasti vikend (15.11.–17.11.) in

- čarobni Vikend čarovnije z Magic Leonom (22.11.–24.11.).

Ti vikendi so odlična priložnost za družinsko povezovanje ob igrah, delavnicah in predstavah.

 

Falkensteiner

 

Falkensteiner Club Funimation Borik ponuja udobne sobe, notranji bazen, SPA center in številne športne aktivnosti. Otroci bodo uživali v Falky Landu, starši pa v brezplačnih tretmajih.

Za ljubitelje narave pa je Premium Camping Zadar idealen z glamping in mobilnimi hišicami tik ob morju. Ne zamudite te priložnosti za jesensko družinsko avanturo v Zadru!

 

Falkensteiner

 

 

Popolne družinske počitnice v Termah Sveti Martin

Če želite doživeti čarobnost jesenskih barv sredi neokrnjene narave, so medžimurske Terme Sveti Martin, ki ležijo v neposredni bližini slovenske meje, odlična izbira.

 

sv. martin

Družinski oddih sredi neokrnjene narave.(Foto: iStock, monkeybusinessimages)

 

Skriti biser Hrvaške ponuja zabavo in sprostitev za vso družino. V njihovem Svetu savn si lahko privoščite družinski wellness – imajo namreč posebne termine, ko lahko oazo miru v njihovih savnah doživite skupaj s svojimi najmlajšimi.

bazenskem kompleksu Temple of Life pa lahko skupaj zaplavate in se sproščate v zdravilni termomineralni vodi.

 

sv. martin

Sproščanje v termomineralni zdravilni vodi Term Sveti Martin. (Foto: Maja Danica Pečanić)

 

Udeležite se lahko tudi skupinskih vadb, vadb joge ali meditacije.

Za otroke imajo pripravljen pester animacijski program – izdelovanje okraskov iz pisanega jesenskega listja ter unikatne maske za noč čarovnic, delavnica čarovniških trikov, lov na zaklad in lov na pošasti.

 

sv. martin

Farma jelenov nedaleč od Term Sveti Martin za posebno doživetje narave. (Foto: Maja Danica Pečanić)

 

Po aktivnem dnevu pa se prileže tudi dobra hrana – v Termah Sveti Martin vas popeljejo v svet zdravih, kakovostnih in okusnih jedi, iz svežih in domačih sestavin lokalnih proizvajalcev.

 

sv. martin

Zdrava, domača in lokalna tradicionalna gastronomija na moderen način. (Foto: Maja Danica Pečanić)

 

Adria Ankaran, zelena mediteranska oaza

Jesen je najlepša na morju... Krompirjeve počitnice v zeleni mediteranski oazi


POSEBNA PONUDBA

Polpenzion že od že od 57,00 € po osebi/noč ****

Min. dolžina bivanja: 2 noči

Krompirjeve počitnice z Bepop skupino in z bogatim animacijskim programom

 

adria ankaran

 

Zakaj izbrati Resort Adria?

- Edinstven ambient obdan s 1.500 drevesi.

- Udobje bivanja v objemu trajnosti.

- 1 otrok do 10 let biva brezplačno.

- Bazeni z ogrevano morsko vodo.

- Najlepši sončni zahodi na Obali.

- Dobrodošli hišni ljubljenčki

- Aerobika v notranjem bazenu

 

adria ankaran

 

Torek, 29.10.204

10.00 Mini club: Ekološka delavnica

17.00 Mini disco

 

Sreda, 30.10.2024

10.00 Vadba z Evo Peternelj

 

eva


11.00 Lutkovna predstava: Na čirabarki

 

19.30 Nastop glasbene skupine Bepop

 

bepop 

 

Četrtek, 31.10.2024

10.00 Mini club: Rezanje buč

17.00 Halloween zabava za otroke

19.00 Koncert Klapa Solinar

 

Rezervirajte že danes!

T: + 386 5 66 37 444

E: booking@adria-ankaran.si

www.adria-ankaran.si

 

Resort Adria Ankaran se nahaja tik ob morju in je prava izbira za vso družino. Je tudi odlično izhodišče za odkrivanje naravnih lepot slovenske Istre. Edinstven ambient, obkrožen s 1500 drevesi, omogoča popolno sprostitev in ponuja najlepše poglede na morje v objemu trajnosti.

Uživajte v blagodejnih učinkih naravnih elementov, kot so sivka, rožmarin in oljke, ki obdajajo našo mediteransko oazo.

 

adria ankaran

 

Družinam prijazen resort ponuja vse od udobne nastanitve do bazenskega kompleksa z ogrevano morsko vodo, otroški bazen, savna park, bogato ponudbo masaž in tretmajev za dobro počutje. . Naša pestra kulinarična ponudba bo zadovoljila vse okuse..

Verjamemo, da bo v resortu vsakdo našel primeren oddih zase, tako tisti, ki si želijo aktivno preživljati svoj prosti čas, kot tisti, ki si želijo zgolj odmik od vsakdanjega vrveža.

Pridružite se nam in si zagotovite nepozabne Krompirjeve počitnice ob morju, kjer se združujejo udobje, narava in trajnost. 

 

adria ankaran

 

Potovanje v tujino: Od malteških obal do skrivnosti Balkana

Za vse, ki si želite krajši oddih izven Slovenije, so ti trije predlogi odlična izbira:

Popeye Village, Malta: Ta slikovita vas, ki je bila postavljena za snemanje filma o Popaju, zdaj privablja družine s svojo čarobno atmosfero, animacijami in prekrasnimi razgledi na morje. Pravi raj za otroke in odrasle, ki imajo radi kombinacijo zabave in zgodovine. Več informacij

Golubačka trdnjava, Srbija: Obdana z naravno lepoto reke Donave, trdnjava Golubac in arheološko najdišče Lepenski vir ponujata vpogled v bogato zgodovino Srbije. To območje je popolno za ljubitelje narave in zgodovine, saj združuje impozantno arhitekturo in dih jemajoče pokrajine. Več informacij

Lago di Garda, Italija: Jezero Garda je raj za družinske počitnice s čudovitimi kolesarskimi in pohodnimi potmi, vodnimi parki in srednjeveškimi mesteci. Pravi oddih za družine, ki si želijo aktivnosti na prostem in italijanskega šarma. Več informacij

 

Izleti po Sloveniji: Odkrijte domače skrite kotičke

Slovenija ponuja nešteto možnosti za družinske izlete. Tukaj je nekaj idej za raziskovanje po statističnih regijah:

Koroška: Peca in podzemlje Pece: Za tiste, ki si želijo raziskovanja podzemlja in legende o kralju Matjažu, je rudnik Pece odlična destinacija. Potovanje z vlakom skozi rudniške rove bo zagotovo navdušilo otroke.

Primorska: Škocjanske jame: Vpišite Škocjanske jame na seznam družinskih izletov. S svojo izjemno kraško krajino in nepozabnim doživetjem ob vodenem ogledu jam vas bo ta izlet očaral.

Gorenjska: Jezersko: Naravne lepote Jezerskega so idealne za sproščujoče družinske sprehode, kjer boste uživali v svežem gorskem zraku in lepih razgledih na Kamniško-Savinjske Alpe.

 

S takšnimi dogodivščinami bodo vaše jesenske počitnice polne zabave in nepozabnih trenutkov!

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem