cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

ObdaRajanje 2010!

Nova dobrodelna akcija za vrtčevske in osnovnošolske otroke. Da bodo tudi v letu 2010 najlepši novoletni prazniki za VSE otroke!

ObdaRajanje 2010!

Z veseljem in velikimi pričakovanji vas vabimo k sodelovanju v dobrodelni ustvarjalni akciji ObdaRajanje 2010!

Vzgojitelji in učitelji boste otroke vodili in spodbujali v vrtcih in šolah, starši pa jim boste priskočili na pomoč z zbiranjem ustvarjalnih materialov in zamisli. Naša želja je, da bi vsi otroci v bolnišnicah in drugih zdravstvenih in socialnih ustanovah po Sloveniji v prazničnih dneh prejeli vašo lepo željo ali misel na prav posebni voščilnici.

Vrtčevske skupine in osnovnošolski razredi prve triade bodo prejeli poseben dopis (kliknite sem) z informacijami, kako lahko sodelujete. Če vaša skupina tega ni prejela, nam lahko pišete na e-mail obdarajanje@ringaraja.net in poslali vam bomo prijavnico (kliknite sem).

Mi se že veselimo vaših izdelkov, pa vi?

 

Za lep uvod v ObdaRajanje 2010 si preberite prvi del pravljice o Loti TUKAJ.

Vaša Ringaraja

P.S.: Oglejte si, kako smo lansko leto prvič izpeljali akcijo  ObdaRajanje 2009. Uspelo nam je obdariti več kot 7.000 otrok!


news-img

Kako poskrbeti za varnost in brezskrbno otroštvo?

Otroci se vračajo v šolske klopi, kjer jih čakajo nove dogodivščine, a tudi morebitne nezgode. Kljub temu, da otroštvo prinaša veliko radosti in brezskrbnosti, se morajo starši zavedati tveganj, ki spremljajo vsakodnevne aktivnosti njihovih otrok.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem