cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nosečniške kopalke za vse tipe nosečnic

Če boste tudi vi letošnji poletni dopust na morju noseči, preverite nekaj idej za nosečniške kopalke, v katerih se boste počutili kot najlepša nosečnica in ženska na svetu.

Nosečniške kopalke za vse tipe nosečnic

Kateri model nosečniških kopalk izbrati? Enodelne ali dvodelne? Naj imam trebušček odkrit ali zakrit? V katerih ne bom videti kot balon?

Če boste tudi vi letošnji poletni dopust na morju noseči, preverite nekaj idej za nosečniške kopalke, v katerih se boste počutili kot najlepša nosečnica in ženska na svetu. 

 

1) Prvi meseci nosečnosti

Če je vaša nosečnost šele na začetku in obožujete čase Marilyn Monroe, bo izbira dvodelnik kopalk s spodnjicami z visokim pasom prava odločitev.

Takšne kopalke bodo poudarile vaše ženske in nosečniške obline, hkrati pa vam ne bo treba skrbeti, če ste morda pokazali preveč gole kože. Prsi in zadnjica so namreč diskretno pokriti, prav tako pa je zaščiten trebušček.

 

 

Nosečniške kopalke

 

 

2) Za športnice

Če ste po duhu športnica in se enostavno najbolje počutite v klasičnih enodelnih kopalkah, boste z izbiro nosečniških kopalk imeli najmanj težav.

Pri izbiri bodite pozorni, da boste izbrale dovolj veliko številko, saj bo trebušček medtem, ko boste kopalke kupili in jih dejansko oblekli na dopustu, seveda še dodatno zrastel.

 

Nosečniške kopalke

 

 

3) Za romantične bodoče mame

Če ste zaljubljeni v romantiko in se tudi v nosečnosti ne želite odpovedati dvodelnim kopalkam, izberite kopalke s poudarjenim zgornjim delom. Tako boste ustvarili večjo ravnovesje med velikim trebuščkom in romantično okrašenim prsnim delom.

Pri pomerjanju kopalk bodite pozorni, da bo spodnji del kopalk dovolj velik in da vas zares ne bo tiščal pod trebuščkom.

 

Nosečniške kopalke

 

 

4) Za močnejše postave

Če ste močnejše postave ali imate velik nosečniški trebušček, so dobra odločitev kopalke s krilom. Pozornost iz spodnjega dela telesa lahko preusmerite na zgornji del tudi s pisanim vzorcem ali kako drugače okrašenim zgornjim delom kopalk.

Vsekakor pa ne pozabite, da nosečnost niti pod razno ni pravi čas, da bi se obremenjevali z odvečnimi kilogrami in bodite ponosni na svoj okrogel trebušček. 

 

Nosečniške kopalke

news-img

Tako bo učenje snovi lažje in bolj učinkovito

Da bo prehod v novo šolsko leto čim bolj prijazen in vesel, pa se skupaj z otroki pripravite nanj na igriv način.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem