cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju: Popoln oddih za vso družino

clock-img

16.10.2024

Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od Halloween zabave do čarovniških predstav – vsak vikend je nepozabna dogodivščina za otroke in starše!

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju

Jesen je idealen čas za oddih, ko se poletni vrvež umiri, vreme pa še vedno ponuja prijetne dni za družinske dogodivščine. Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik in Falkensteiner Premium Camping Zadar sta to jesen pripravila prav posebne tematske vikende, ki obljubljajo nepozabne trenutke za vso družino. S pestrostjo animacijskih programov in privlačnimi temami, kot so rojstnodnevne zabave, srhljivi Halloween dogodki, kreativni izzivi in magične predstave, so ti vikendi priložnost za družinsko povezovanje, zabavo in sprostitev.

 

FUNTastični vikendi za vse generacije

Tematski vikendi, ki bodo potekali od 11. oktobra do 24. novembra, vključujejo vrsto aktivnosti, prilagojenih tako otrokom kot odraslim. Od Falkyjevega rojstnodnevnega vikenda, ki bo potekal med 18. in 20. oktobrom, do srhljivega Haunted Halloween Bash vikenda med 31. oktobrom in 3. novembrom, kjer bodo obiskovalce zabavale tematske predstave in strašljiva presenečenja. Poleg tega bosta novembra na sporedu še Kockasti vikend (15.11.–17.11.), poln ustvarjalnih izzivov, in Vikend čarovnije (22.11.–24.11.), kjer bo otroke s svojimi triki navdušil Magic Leon.

 

Falkensteiner

Tematski vikendi bodo raj za otroke.

 

Udobje, zabava in sprostitev na enem mestu

Falkensteiner Club Funimation Borik je družinski hotel, kjer se združujeta udobje in raznolika ponudba aktivnosti. Hotel ponuja prostorne, sodobno urejene sobe s čudovitim pogledom na morje, notranji bazen in SPA center, ki zagotavljajo sprostitev za starše, medtem ko se otroci zabavajo v Falky Landu, kjer za njih skrbijo izkušeni animatorji. Družine lahko uživajo tudi v športnih igriščih, fitnes centru in brezplačni izposoji koles.

 

Falkensteiner

Otroke bo zabaval Falky, ki v oktobru praznuje rojstni dan.

 

Ljubitelji narave se lahko odločijo za edinstveno izkušnjo bivanja v Falkensteiner Premium Camping Zadar, edinem kampu s petimi zvezdicami v Dalmaciji. Glamping in mobilne hišice ob morju omogočajo popolno kombinacijo narave in udobja. Kamp ponuja bogato ponudbo, od restavracij do SPA centra in športnih dejavnosti, ki zadovoljijo potrebe vsake družine.

 

Falkensteiner

Sprostite se lahko v čudovitem wellnesu.

 

Ne zamudite čarobne jeseni v Zadru

Zadar je to jesen pravo mesto za družine, ki iščejo oddih in zabavo. Poleg privlačnih tematskih vikendov Falkensteiner ponuja brezplačno bivanje za otroke do 12. leta, kar pomeni še več razlogov za nasmeh na obrazu staršev. Ne glede na to, ali boste izbrali udobje hotelskih sob ali bližino narave v kampu, bo vaš družinski oddih nepozaben.

 

Falkensteiner

Otroci se bodo zabavali na igralih.

 

Jesenska čarovnija v Falkensteinerju v Zadru prinaša najboljše iz sveta zabave, sprostitve in družinske avanture.

Promocijsko sporočilo

news-img

Odlične ideje za letošnje krompirjeve počitnice

Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z otroki. Poleg tega pa še par nasvetov, kaj početi, če boste počitnice preživeli doma.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem