cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Namrščeni od rojstva: čudoviti dojenčki

Nekateri dojenčki pridejo na svet jokajoči, nekateri imajo miren izraz na obrazu, nekateri so zmedeni, dva dojenčka, ki sta že prvi dan namrščena, pa sta postala prava viralna uspešnica.

Namrščeni od rojstva: čudoviti dojenčki

VKo pomislimo na fotografije dojenčkov, si predstavljamo čudovite in medene izraze. Dojenčica Luna ni ne nasmejana ne spokojna, a njena fotografija je postala viralna prav zaradi njenega prisrčnega mrkega pogleda.

 

"Od prvega dne je čemerna. Ali je ves čas jezna ali pa ni navdušena," je njen oče Christian Musa povedal za Good Morning America.

 

Fotografinja Justine Tuhy je povedala, da je bila Luna, ki se je rodila 15. novembra 2019, ves čas snemanja zadovoljna. Ves čas je imela isti izraz na obrazu,« je povedala.

 

 

Mala Isabela Pereira de Jesus se je rodila s carskim rezom 13. februarja v bolnišnici v Riu de Janeiru, fotograf Rodrigo Kunstmann pa je posnel namrščen izraz, ki ga je punčka namenila prisotnim v porodni sobi.

 

 

 

Ni treba posebej poudarjati, da sta ta porodna fotografija in video hitro postala viralna.

 

 

Vir: miss7mama.24sata.hr

news-img

Nepozabni tematski vikendi v Falkensteinerju

Falkensteiner v Zadru to jesen ponuja tematske vikende za družine, polne zabavnih delavnic, predstav in aktivnosti. Od Halloween zabave do čarovniških predstav – vsak vikend je nepozabna dogodivščina za otroke in starše!

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem