cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Naj Fala Kruh 2024 in Pizza Masterclass

clock-img

23.10.2024

Letošnji natečaj v peki kruha Naj Fala Kruh 2024 prinaša novost. To je Pizza Masterclass, ki ga bo vodil Aleš Rekar, vodja Sekcije picopekov Slovenije, in se ga lahko udeležijo vsi udeleženci natečaja Naj Fala Kruh 2024 in obiskovalci.

Naj Fala Kruh 2024 in Pizza Masterclass

Na delavnici, ki se bo začela ob 10. uri, se bodo udeleženci lahko učili osnov peke pic, priprave različnih nadevov in odkrivali skrivnosti uspešne peke. Udeleženci bodo tudi aktivno sodelovali pri pripravi pic ter prejeli vsak svoj predpasnik.

 

Prijavite svoj kruh na natečaj Naj Fala Kruh 2024

Če uživate v peki in če bi želeli svoj »zmagovalni« kruh pokazati tudi ostalim pekovskim navdušencem in širši javnosti, se prijavite čim prej na natečaj v peki Kruha Naj Fala Kruh 2024.

Strokovna komisija bo najboljše kruhe izbirala v 3 kategorijah. Kategorijama pšenični in mešani kruh ter kruh posebne vrste se bo pridružila še ena nova – kategorija fokača. Svojega favorita pa bodo izbirali tudi obiskovalci. Zmagovalce čakajo lepe nagrade.

 

 

Darilo ob prijavi do 28. oktobra

Prijave so odprte do 4. novembra. Prijavite se tako, da pošljete recept svojega kruha ali fokače ter svoje ime, priimek ter naslov/elektronski naslov na fala.sloncek@gmail.com ali Facebook stran Fala Slonček. Tiste, ki se boste prijavili do 28. oktobra, čaka posebno darilo. Vsi sodelujoči boste nato vabljeni, da svoje pekovske mojstrovine prinesete na ocenjevanje in razstavo kruhov ter fokač.

 

KDAJ: v soboto, 9. novembra (kruhe ali fokače prinesete med 9.00 in 9.30, Pizza Masterclass ob 10.00 in razglasitev ob 12.00)

KJE: CateringLab, Kavčičeva ulica 66, 1000 Ljubljana

 

Več o natečaju najdete na www.kruhinpotica.com ali na Facebook strani Fala Slonček.

Še je čas, da izpopolnite svoj zmagovalni recept in se potegujete za naziv Naj Fala kruh 2024!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem