cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Kako izgleda boj za otroka?

Ena fotografija pove več kot 1000 besed.

Kako izgleda boj za otroka?

Fotografija sama po sebi veliko pove!


In ne, ni čudno, resnično je!


Kako zapleten in težaven je postopek zunajtelesne oploditve, se vidi po številu injekcij, ki so ostale po več ponovljenih postopkih IVF.


Zadnja izmed njih je novopečeni mamici Angeli prinesla njenega težko pričakovanega in zaželenega srčka, ki ga zdaj obkroža srce, narejeno iz injekcij, ki so bile porabljene v večkratnih poskusih, dokler največja ljubezen končno ni prišla v naročje njene matere!


Toliko žrtev, toliko agresivnega zdravljenja s hormoni in različnimi zdravili so samo pokazatelj, kako močno si nekatere ženske želijo postati mame.


Za vse čudovite, pogumne vztrajne mamice.


PREBERITE TUDI: 7 let čakanja na otroka: Zgodba, ki me ne boli več


news-img

Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav razvoj malčkov

Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo potrebna hranila, ki jih kravje mleko ne vsebuje, ter podpirajo razvoj imunskega sistema z dodatkom prebiotikov.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem