cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?

Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, prijetne barve ter vključiti kotičke za sprostitev in ustvarjalnost, ki spodbujajo učenje in igro.

Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?

Ko otrok vstopi v šolo, postane otroška soba več kot le prostor za igro in počitek. Postane tudi okolje, ki spodbuja učenje, ustvarjalnost in koncentracijo. Pri opremljanju sobe za šolarja je ključno, da ustvarite prostor, ki podpira otrokove šolske obveznosti in hkrati omogoča sprostitev in igro.

 

1. Udoben in funkcionalen delovni kotiček

Najpomembnejši element sobe za šolarja je primeren delovni kotiček. Potrebujete udobno pisalno mizo, ki je dovolj velika, da omogoča prostor za šolske potrebščine, računalnik in ustvarjalne projekte. Stol naj bo ergonomski, da otroku zagotavlja udobno sedenje in pravilno držo. Poskrbite tudi za dobro osvetlitev, saj je ustrezna svetloba ključna za ohranjanje koncentracije in zdravja oči.

 

2. Organizacija in shranjevanje

Otroci hitro zbirajo učbenike, zvezke, barvice in druge šolske pripomočke. Pravilna organizacija je zato bistvenega pomena. Uporabite police, omare in škatle, da bo otrok lahko enostavno dostopal do vsega, kar potrebuje, in hkrati ohranjal red. Organizirani prostori pripomorejo k boljši koncentraciji in manjši zmedi med učenjem.

 

3. Barve in dekoracija

Barve v otroški sobi vplivajo na počutje in produktivnost. Svetli, nevtralni odtenki, kot so bela, svetlo siva ali pastelne barve, ustvarjajo sproščeno vzdušje, medtem ko svetlejši poudarki, kot so rumena ali zelena, spodbujajo ustvarjalnost in energijo. Pri dekoraciji lahko vključite motive, ki so otroku blizu – najljubši liki, narava ali vesolje, a pazite, da prostor ne bo preveč nasičen z vizualnimi dražljaji.

 

4. Udobje in sprostitev

Poleg učenja mora soba za šolarja ponujati tudi kotiček za sprostitev. Mehka preproga, udoben naslanjač ali vreča za sedenje so odlične izbire za trenutke sprostitve po napornem šolskem dnevu. Vključite lahko tudi kotiček za branje, kjer bo otrok lahko prebiral knjige v miru.

 

5. Prostor za igro in ustvarjalnost

Čeprav šolar potrebuje delovni prostor, naj bo v sobi še vedno dovolj prostora za igro in ustvarjanje. Ustvarjalne dejavnosti, kot so risanje, slikanje ali gradnja z lego kockami, spodbujajo otrokov razvoj, zato naj bo v sobi tudi prostor za te dejavnosti.

 

Mladinske sobe Magnet: Prilagodljivost in zaščita za zdravje otrok

Mladinske sobe Magnet podjetja Alples so zasnovane z mislijo na sodoben življenjski slog, hkrati pa upoštevajo zdravstvene izzive sodobnega sveta. Z modularnim pohištvom, ki raste skupaj z otrokom, in z inovativno zaščito pred elektromagnetnim sevanjem, predstavljajo odlično izbiro za varno in prilagodljivo otroško sobo.

Pohištvo Magnet se ponaša z modernimi linijami in široko paleto barvnih kombinacij, ki ustrezajo različnim okusom in starostnim obdobjem otrok. Modularnost omogoča prilagoditev pohištva otrokovim potrebam – od prvih korakov do najstniških let. Vgradne omare, pisalne mize in regali se lahko prilagodijo po meri, kar omogoča optimalno izrabo prostora in ustvarjanje unikatnih postavitev.

 

magnet 

 

Pomemben del sob Magnet je tudi zaščita pred elektromagnetnim sevanjem. V postelje in nočne omarice je vgrajena tehnologija Protect You, ki zmanjšuje izpostavljenost sevanju za več kot 99 %. S tem se otrokom omogoča boljši spanec in zmanjšanje tveganja za zdravstvene težave, povezane z elektromagnetnim sevanjem, kot so motnje spanja, glavoboli in težave s koncentracijo.

 

magnet

 

Sobe Magnet tako predstavljajo popolno združitev funkcionalnosti, modernega dizajna in skrbi za zdravje, kar jih naredi idealno izbiro za sodobne družine, ki iščejo varne in prilagodljive rešitve za otroške in mladinske sobe.

 

 

 

Z e-baby izdelki do organizirane in kreativne sobice


1. Shranjevanje in organizacija

Dobra organizacija je ključ do urejene sobice. Uporabite police, predale, stojala, obešalnike in škatle za shranjevanje knjig, igrač in drugih predmetov. Označite škatle in predale, da bo otrok lažje našel, kar potrebuje, in poskrbite, da bo vse imelo svoje mesto.

 

e-baby

 

2. Ustvarjalni kotiček

Spodbujanje ustvarjalnosti je pomembno za otrokov razvoj. Ustvarite kotiček, kjer bo otrok lahko risal, slikal ali se ukvarjal z drugimi ustvarjalnimi dejavnostmi. Ta kotiček lahko vključuje mizo za ustvarjanje, police za umetniške potrebščine in tablo za risanje.

 

e-baby

 

3. Osebna nota

Naj bo sobica odraz otrokove osebnosti. Dovolite mu, da izbere nekaj dekorativnih elementov, kot so posteljnina, stenske nalepke, ogledala, posterji ali fotografije. To bo sobico naredilo bolj prijetno in osebno.

 

4. Prostor za sprostitev

Poleg delovnega in ustvarjalnega prostora je pomembno, da ima otrok tudi kotiček za sprostitev. Bodisi šotor, posteljo hiško, ki služi tudi kot igralni kot, mehka preprogo za družabne igre in udobne blazine in lučke, ki ustvarijo idealen prostor za sproščanje in branje knjig.

 

e-baby

 

Do 30.9.2024 uporabiš lahko kodo SOBICA10 na vse neznižane izdelke iz kategorije sobica in spanje.

 

 

Lifetime Kidsroom - otroške sobe vrhunske kvalitete

Prenova otroške sobe je vedno razburljiv projekt, še posebej, ko se odločate za pohištvo, ki bo raslo z vašim otrokom in se prilagajalo njegovim potrebam. Prav to ponuja vrhunska danska znamka otroškega pohištva Lifetime Kidsroom. Njihovi izdelki so zasnovani z mislijo na varnost, trajnost in prilagodljivost, kar pomeni, da so idealni za vsako stopnjo odraščanja – od malčkov pa vse do šolarjev.

 

lifetime

All-In-One otroška postelja z omaro in stopnicami. Do konca septembra kar 15 % popusta na celotno ponudbo otroškega pohištva. 

 

S svojo modularno zasnovo omogoča pohištvo različne funkcionalne rešitve. Na primer, postelja se lahko z lahkoto spremeni v igralni kotiček ali pa postane udoben prostor za učenje. V kolekciji najdete postelje širine od 90 do 140 cm, pisalne mize, ki bodo navdušile male ustvarjalce, ter prostorne omare in dodatke za boljšo organizacijo in udobje.

 

lifetime

Hangout hiška postelja - pograd s stopnicami 

 

Kdo ne sanja o pohištvu, ki bi “odraščalo” skupaj z otrokom?

Od malčka do najstnika – čas med leti preprosto leti, zato je postelja, ki jo lahko postavite na 4 različne načine idealna izbira.

Kreativno oblikovanje omogoča, da posteljo enostavno pretvorimo v enega od 4 MODELOV, ko otrok raste – ena postelja za vsako obdobje odraščanja.

 

Lastnosti:

– Posteljo lahko sestavite v 4 različne postavitve

– na voljo v 3 barvah: beli, whitewash ali greywash, ter z dvema različnima ogrodjema za baldahin.

 

 

Lifetime Kidsroom je izdelano iz visoko kakovostnega borovega lesa iz trajnostnih virov, kar pomeni, da je ne le estetsko privlačno, ampak tudi okolju prijazno.

Če načrtujete prenovo sobe, ne zamudite priložnosti – do konca septembra vam v salonu KERIN.DOM ponujajo kar 15 % popusta na celotno ponudbo otroškega pohištva.

Zaradi uporabe trajnostnih materialov in premišljene zasnove je to pohištvo resnično dolgoročna investicija, ki bo vašemu otroku nudila udobje in podporo skozi leta.

 

lifetime

Pol-visoka otroška posteja z zavesicami Breeze

 

Naj bo otroška soba prostor za sanje, igro in učenje – s pohištvom, ki bo sledilo vsakemu koraku vašega otroka! Obiščite salon KERIN.DOM in izkoristite 15% popust do konca septembra.

Promocijsko sporočilo

news-img

ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo že 25 let!

ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in potrebam otrok – od telovadbe za najmlajše do atletike za šolarje. Pridružite se nam in odkrijte svet športa na zabaven način.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem