cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Izbrana ponudba šolskih potrebščin za vaše šolarje

Kmalu bo tu novo šolsko leto in za vas smo pripravili izbor ugodnih šolskih potrebščin, da bo vaš otrok z veseljem in samozavestjo zakorakal v novo šolsko leto, opremljen z vsem potrebnim za uspešno učenje in razvoj.

Izbrana ponudba šolskih potrebščin za vaše šolarje

Dragi starši, novo šolsko leto je pred vrati in čas je, da poskrbimo za vse potrebno, da bodo naši otroci pripravljeni na nove izzive in dogodivščine. Ne glede na to, ali vaš otrok prvič vstopa v šolske klopi ali pa že nestrpno pričakuje zadnje leto osnovne šole, je ključnega pomena, da imajo pri roki vse potrebščine, ki jih bodo potrebovali za uspešno učenje.

Da bi vam olajšali to pomembno nalogo, smo pripravili pregled izbrane ponudbe šolskih potrebščin. V tem članku boste našli vse od osnovnih pisalnih pripomočkov in zvezkov do kvalitetnih šolskih torb in dodatkov, ki bodo vašim šolarjem pomagali organizirati in olajšati šolske dni.

 

1) LIDL

Šola v stilu: Lidl poskrbi za trendovske šolske potrebščine

 

lidl


Poskrbite še za piko na i: V Lidlu so tudi letos poskrbeli za pestro ponudbo šolskih potrebščin po ugodnih cenah, ki ne smejo manjkati v šolski torbi.

Poleg zvezkov, pisal in ostalih osnovnih pripomočkov, v Lidlu najdete tudi trendovske peresnice, digitalno pisalno tablico, skiro in ostale dodatke, s katerimi bodo vaši najmlajši v šolske klopi zakorakali v stilu.

 

lidl

 

Izbirate lahko med različnimi barvnimi kombinacijami in motivi, od priljubljenih risanih junakov do športnih motivov.

Prelistajte Lidlov katalog Nazaj v Šolo in izberite nekaj za svojega šolarja, ne spreglejte pa dobrodelne Šolske beležke Zdravka Lidla in darujte 0,50 € Zvezi Prijateljev mladine za šolske potrebščine družin v stiski.

 

 

2) REDOLJUB

Pripravite se na novo šolsko leto s spletno trgovino Redoljub!

Iščete šolske potrebščine in učne pripomočke, ki bodo vašim otrokom pomagali pri uspešnem šolskem letu? Spletna trgovina Redoljub vam ponuja vse na enem mestu, brez stresa in čakanja v vrstah. Nakupujte iz udobja svojega doma in poskrbite, da bo vaš otrok pripravljen na vse izzive, ki jih prinaša šola.

 

redoljub

 

Ponudba vključuje šolske torbe in nahrbtnike, peresnice, šolske zvezke, pisala in pripomočke za pisanje: nalivna peresa, kemične svinčnike, radirke in šilčke, geometrijske pripomočke: ravnila, trikotnike, šestila in škarje, ter umetniške potrebščine: vodene in tempera barve, voščenke, barvice, flomastre, plastelin, modelirno maso, lepilo, čopiče, risalne liste in kolaž papir.

 

S kodo za popust sola15 dobite 15% popust na vse izdelke iz šolske ponudbe.

 

 koda za popust je sola15
15% popust na vse izdelke iz naše šolske ponudbe.

 

Zakaj izbrati spletno trgovino Redoljub?

Cenovno ugodna ponudba

Hitra dostava: enodnevna dostava po celotni Sloveniji.

Nizki stroški dostave: dostava le 2,99 €, brezplačna dostava za nakupe nad 70 €.

Enostavna uporaba: spletna stran je pregledna in uporabniku prijazna, kar omogoča hitro in enostavno iskanje potrebščin.

Vedno na zalogi: vse, kar potrebujete, je vedno na voljo za takojšnjo dobavo.

 

redoljub

 

Naročite zdaj in se pripravite na uspešno šolsko leto z Redoljubom!

 

S kodo za popust sola15 dobite 15% popust na vse izdelke iz šolske ponudbe.

 

3) SPAR

Po šolske potrebščine v Spar in na SPAR ONLINE

Sparu vas tudi letos čaka široka ponudba šolskih potrebščin, torb, nahrbtnikov, map, ovitkov za zvezke, potrebščin za ustvarjanje in copat po neverjetnih cenah!

 

SPAR

 

Oglejte si Sparov katalog Vse za šolo in izberite vse, kar potrebuje vaš šolar!

 

SPAR

 

Da bo nakupovanje lažje in hitrejše, pa lahko nakup opravite tudi prek spleta. V spletni trgovini SPAR ONLINE izbirajte v široki ponudbi šolskih potrebščin za vse triade. Z nekaj kliki izberite izdelke, Spar pa vam jih bo dostavil na dom.

Ponudba izdelkov traja kar do 3. septembra 2024!  

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem