cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke

Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način? Pomagajte mu najti strast, ki bo podpirala njihov celostni razvoj in mu omogočila, da zasije v vsem svojem potencialu.

Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke

Zakorakali smo v novo šolsko leto in tukaj je priložnost, da svojim otrokom ponudite raznolike popoldanske dejavnosti, ki bodo obogatile njihov vsakdan. Za vas smo pripravili izbor vadb, tečajev, krožkov ter drugih popoldanskih dejavnosti in delavnic za šolsko leto 2024-2025. S tem vam želimo olajšati izbiro prave aktivnosti za vaše otroke, glede na njihova zanimanja in talente.

Popoldanske dejavnosti niso le priložnost za učenje novih veščin, temveč tudi za razvijanje socialnih veščin, krepitev samozavesti in ustvarjanje nepozabnih spominov.

 

PIONIRSKI DOM NUDI VEČ KOT 30 DEJAVNOSTI 

Pionirski dom – Center za kulturo mladih je valilnica mladih talentov že več kot 60 let. Navdihnil je že približno 100.000 tečajnic in tečajnikov.

 

Otroci od četrtega leta dalje se lahko učijo 12 jezikov6 inštrumentov, ples, petje, hodijo na likovne ustvarjalnice, igrajo na odru in raziskujejo v čisto pravem otroškem laboratoriju, ki ga je zanje naredilo podjetje Lek.

 

pionirski dom

 

V »drugem domu«, kot tečajniki radi rečejo, znanje pridobivajo že vrtčevski otroci od četrtega leta naprej. Izjemno priljubljene so igralne urice v tujih jezikih, glasbene pripravljalnice in črkarije.

 

Prisegajo na najvišji standard poučevanja. Naša dodana vrednost so pedagogi, izjemni strokovnjaki z velikim srcem.

 

pionirski dom

 

Pristop napredne pedagogike

Zavedajo se, da pridejo otroci k njim utrujeni od šole, zato so pri svojem delu še bolj inovativni in ustvarjalni. Biti drugi dom je velika odgovornost, ki zahteva celovit pristop do tečajnika. Njihova praksa je ničelna toleranca do izključevanja, spodbujanje pristnosti, miselni in čustveni razvoj ter razvoj samozavesti. Tečajniki se srečujejo z različnimi dejavnostmi, med katerimi vsak najde pisanega na svojo kožo. 

 

 

DOBRODOŠLI V 25. SEZONO ABC ŠPORTA!

ABC Šport že 25 let ponuja netekmovalne športne vadbe za otroke od 1. do 16. leta na 14 lokacijah po Ljubljani. Naša ponudba je prilagojena starosti in potrebam otrok, z osredotočanjem na razvoj gibalnih sposobnosti skozi igro in zabavo. Najdete nas v Centru, Šiški, za Bežigradom, na Viču in v Mostah.

 

Za predšolske otroke (1–6 let) je idealna vadba telovadba. Otroci do 4. leta vadijo skupaj s starši, kar jim omogoča večjo varnost in spodbudo. Po 4. letu pa se otroci osamosvajajo in pričnejo samostojno sodelovati na vadbah in lahko izbirajo med telovadbo, nogometom, judom ali žogarijo.

 

abc šport

 

Naš pristop poudarja veselje do gibanja in sodelovanja, kar otrokom pomaga razvijati telesne in socialne veščine v sproščenem, igrivem okolju.

 

Za šolske otroke so na voljo dodatni programi, kot so atletika, akrobatika in parkour, ki razvijajo osnovne gibalne sposobnosti, nove športne veščine in spodbujajo zdrav življenjski slog.

 

abc šport

 

Več informacij o naši ponudbi najdete na www.abcsport.si.

 

SEZNAM OSTALIH PONUDNIKOV PO MESTIH

 

LJUBLJANA

 

KRANJ

 

MARIBOR

 

NOVO MESTO

 

KOPER in OBALA

Promocijsko sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem