cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ganljiv film o prijateljstvu: Lars je LOL

21. septembra v Kinodvor prihaja ganljiv in topel film o prijateljstvu, sprejemanju drugačnosti, razdvojenosti med čustvi in pričakovanji družbe ter o spletnem nasilju.

Ganljiv film o prijateljstvu: Lars je LOL

Amanda se mora po sili razmer družiti z novim sošolcem Larsom, kar pa ji sprva ne diši preveč, saj je drugačen od ostalih. Ganljiv in topel film o prijateljstvu, sprejemanju drugačnosti, razdvojenosti med čustvi in pričakovanji družbe ter o spletnem nasilju.

V Kinodvor prihaja norveški film, Lars je LOL. Premiera bo 21. septembra ob 16. uri. Po filmu bo pogovor z režiserjem Eirikom Sætrom Stordahlom vodila medijska psihologinja Martina Peštaj.

Sledi še sladka pogostitev, ki jo pripravlja njihova soseda, kavarnica Moja rolada.

 

Nagradna igra - Podarjamo vstopnice

Na našem Facebooku in Instagramu lahko osvojite družinske vstopnice za premiero, to soboto, ob 16.tih.

 

Zgodba

Amanda je tipična enajstletnica, veliko ji pomenijo prijateljice, njihovo mnenje in sprejemanje. Potihoma je zaljubljena v Adama, na začetku šolskega leta pa postane mentorica novemu sošolcu Larsu. Ta je drugačen, saj ima Downow sindrom, zato se dekle boji, da jo bo osramotil pred družbo. Kljub temu se med njima rodi pristno prijateljstvo, vendar se na spletu pojavijo posnetki, zaradi katerih je Amandi nerodno. Znajde se pod velikim pritiskom in pred dilemo – naj se postavi zase ali popusti pričakovanjem okolice?

 

 

o avtorju

Eirik Sæter Stordahl (1988) je norveški režiser. Študiral je na Danskem. Film Lars je LOL je njegov prvi celovečerec, prej pa je posnel dva kratka filma, I stykker in Robin.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem