cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

FOTO: Resnična lepota posvojitve

Pravijo, da fotografija pove več kot tisoč besed in to prav gotovo velja za te fotografije. Poglejte si čudovite trenutke, polne ljubezni, sreče in upanja, ko v družino vstopi posvojenček.

FOTO: Resnična lepota posvojitve

Fotografinja iz Atlante v Združenih državah Amerike, Kate T. Parker, tudi sama mamica dveh otrok, je v fotografski objektiv ujela svojo sestro Megan na poti v njeno materinstvo. Megan in njen mož James namreč nista mogla sama imeti otrok, zato sta se odločila za posvojitev in fotografije prikazujejo trenutke, ko sta to dolgo pričakovano bitje, fantka z imenom Sam, prinesla v družino. "Bila sta najboljša teta in stric mojim otrokom, zato sem vedela, da bosta čudovita starša temu srečnemu otroku," je povedala fotografinja, "Vsi po vrsti smo naravnost zajubljeni v tega malega moža, ki je v našo družino prinesel toliko veselja in sreče."


PREBERITE TUDI: Nedonošeni, zapuščeni in posvojeni dvojčici


Serija fotografij, ki jih je fotografinja poimenovala "Mešana" (Blended) prikazuje fantka Sama na dan, ko je bil rojen, vznesenost njegovih starih staršev in sestričen, ko so prvič srečali simpatično bitje, tiho hvaležnost matere, ki končno v svojih rokah drži otroka, na katerega je čakala toliko časa.


Ob teh iskrenih fotografijah smo se raznežili tudi mi. Fotografinja je z njimi resnično na najboljši možen način pokazala, da pot do družinske ljubezni ni samo ena, da obstaja tudi rojstvo družine, drugačno od običajnega, vendar še vedno edinstveno in vredno globokega spoštovanja. "Nobene razlike ni med ljubeznijo do posojenega in biološkega otroka," pravi fotografinja Kate Parker in to dokazujejo tudi fotografije. Poglejte si jih v galeriji zgoraj in se prepričajte sami.


VIR: Blogs.babycenter.com,

@Kate T. Parker, www.katetparkerphotography.com, www.facebook.com/katetparkerphotography

 

news-img

Kravje mleko nima dovolj hranil za zdrav razvoj malčkov

Pravilna prehrana malčkov po 1. letu je ključna za zdrav razvoj. Mlečne formule, kot sta Aptamil 1+ in 2+, zagotavljajo potrebna hranila, ki jih kravje mleko ne vsebuje, ter podpirajo razvoj imunskega sistema z dodatkom prebiotikov.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem