cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Dogodki za otroke poleti (15. do 21. 7.) - Ljubljana in druga večja mesta

Pripravili smo izbor dogodkov za otroke v prihajajočem tednu.

Dogodki za otroke poleti (15. do 21. 7.)

Med poletjem imamo več časa, da počnemo kakšne zabavne stvari skupaj z našimi otroci.

To je seznam dogodkov, na katere lahko greste v tednu od 15. do 21. julija.

 

16. julij

Knjižnica Škofljica: POLETNA KREATIVNA URICA: JAZ SEM PRVA! – ZADNJA SEM JAZ; Mala kozica in mala goska sta zelo različni. Kako je mogoče, da sta najboljši prijateljici? Ko bomo odkrili, kaj ju povezuje, bomo izdelali darilce za svoje prijatelje/ice. Čas: 17:00. Več info TUKAJ.

 

17. julij

Knjižnica dr. France Škerl: MALA RE:CIKLARNICA: LETEČI ZMAJI – DRUŠTVO GUMB; Odsluženi papir in vrvi bomo s pomočjo barv in veliko domišljije preobrazili v prave leteče zmaje, ki se bodo po delavnici lahko dvignili visoko nad Bežigrad. Čas: 10:00. Več info TUKAJ.

 

18. julij

Knjižnica Jarše; MALA RE:CIKLARNICA: VETRNICE – DRUŠTVO GUMB: Ne veste, kaj bi z vsemi odpadnimi plastenkami in plastičnimi lončki? Predelali jih bomo v barvite vetrnice, ki bodo popestrile vaš vrt, balkon ali kolo. Čas: 10:00. Več info TUKAJ.

 

19. julij

Knjižnica Prežihov Voranc; PRAVLJIČNA BITJA; Ustvarjali bomo mala pravljična bitja, ki nas bodo razveseljevala in nam kot amuleti prinašala srečo. Čas: 10:00. Več info TUKAJ.

 

Knjižnica Jarše: MALA RE:CIKLARNICA: KOLAŽNA ANIMACIJA – DRUŠTVO GUMB; Spoznali se bomo s kolažem kot likovno in animacijsko tehniko ter si ogledali različne kolažne animacije. S pomočjo izrezkov iz revij, časopisov in blaga bomo izdelali svoje kolaže. Čas: 10:00. Več info TUKAJ.

 

21. julij

Kinodvor: Ris; Gozd je njegovo kraljestvo. Življenje ene najbolj skrivnostnih evropskih živali spoznavamo skozi zgodbo o odraščanju družine mladih risov v osrčju gorskega masiva Jure. Čas: 17:00. Več info TUKAJ.

 

Drugi večji kraji po Sloveniji

Če iščete ideje, kje se zabavati z otroki po drugih večjih krajih po Sloveniji, smo za vas pripravili seznam, kjer si lahko izberete dogodke:

Maribor

Celje

Novo mesto

Koper

Kranj

news-img

Tako bo učenje snovi lažje in bolj učinkovito

Da bo prehod v novo šolsko leto čim bolj prijazen in vesel, pa se skupaj z otroki pripravite nanj na igriv način.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem