cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

FOTO: Dokaz, da je hranjenje otroka lepo, ne glede na to, kako to počnete

Mama, ki hrani svojega otroka, je čudovit prizor, pa naj bo to dojka, steklenička ali medicinski pripomoček. Te fotografije to dokazujejo.

Čudovit prizor: Mame, ki hranijo dojenčka

Danes imajo mnogi zaprisežen pogled na to, kako hraniti dojenčke. Zaradi tega pojava se mame pogosto uvrščajo v enega od dveh taborov: bodisi menijo, da je "dojenje najboljše" ali pa imajo raje stekleničko.

Vendar pa za fotografinjo in mamo dveh otrok, Felicio Saunders, ni napačnega načina hranjenja otroka.

Ko je Saundersova naredila in objavila portret treh mater, ki hranijo svoje otroke, si ni mogla niti predstavljati, kakšen vpliv bo imela njena fotografija.

Vsako leto avgusta je Felicia Saunders naredila portretne fotografije hranjenja dojenčkov. Medtem ko je pred tem v ta projekt vključila predvsem doječe matere ali hranjenje otrok po steklenički, se je leta 2019 odločila narediti nekaj drugega.

 

PREBERITE TUDI: 24 ganljivih fotografij dojenja

Po navdihu stranke in prijateljice, katere sinček potrebuje cevko za hranjenje, se je odločila posneti trio mam, ki svoje otroke hranijo na način, ki jim ustreza – naj bodo to prsi, steklenička ali medicinski pripomočki. Vsekakor je Saundersova želela prikazati povezavo med mamo in dojenčkom, ki je močna, ne glede na stil hranjenja!

Zato je tistega avgusta na svojem Instagram in Facebook profilu objavila ta poseben portret treh mamic, s katerim je želela pokazati, da so vse vrste hranjenja dojenčkov lepe in da imajo tudi takrat, ko matere svoje dojenčke hranijo drugače, še vedno toliko skupnega.


Ta fotografija je kmalu postala viralna.



 

Vsi starši morajo imeti podporo pri zgodnjem starševstvu, ne glede na to, kako hranijo svojega otroka. Pritisk, da je treba dojenčke izključno dojiti, je lahko škodljiv za duševno zdravje matere in nihče se ne bi smel počutiti krivega zaradi hranjenja z adaptiranim mlekom.

 

PREBERITE TUDI: Fascinantna slika anatomije ženskih dojk


Mama, ki hrani svojega otroka, je čudovit prizor, pa naj bo to dojka, steklenička ali medicinski pripomoček. Te fotografije to dokazujejo.

Avtorica vseh fotografij je Felicia Saunders Photography.


hranjenje


dojenje


flaška


VIR: Ringeraja.rs


news-img

Izbor TOP popoldanskih dejavnosti za otroke

Katera dejavnost bo najbolj ustrezala vašemu otroku, da bo lahko preživel popoldneve na zabaven, poučen in aktiven način? Pomagajte mu najti strast, ki bo podpirala njihov celostni razvoj in mu omogočila, da zasije v vsem svojem potencialu.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem