cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole

clock-img

28.9.2011

Vsi vrtci in osnovne šole, v katerih bo vsaj 75% vseh pedagoških delavcev opravilo tečaj Najsrčekbije, bodo prejeli certifikat brezskrbnosti NAJSRČEKBIJE.

Certifikat NSB za vrtce in osnovne šole

 

 

Varnejši zavod. Brezskrbni otroci. Brezskrbni starši.


Certifikat NAJSRČEKBIJE je znak skrbi, predanosti in odličnosti pri opravljanju vašega poslanstva. Vsak vrtec in vsaka osnovna šola, ki bo v prihodnosti pridobila ta certifikat, bo s tem v svoje okolje in širše poslala zgovorno sporočilo:

 

"Vsak ve povedati, da so otroci naše največje bogastvo, naša prihodnost in kako dragoceno je njihovo življenje. Mi smo se odločili, da od besed preidemo k dejanjem in poskrbimo, da s svojim primerom pokažemo pot tudi stanovskim kolegom, staršem in otrokom." 

 

Za pridobitev certifikata se lahko poteguje prav vsak vrtec in prav vsaka osnovna šola. Edini pogoj je, da vsaj 75% pedagoških delavcev, ki aktivno sodelujejo v programu določenega zavoda, uspešno opravi tečaj Najsrčekbije. Certifikat podeljuje organizator akcije Najsrčekbije, ustanova DANU Filantropija, metem ko za strokovnost in kakovost tečaja ter na tečaju pridobljenih veščin jamči avtor tečaja, prim. Ivan Vidmar, dr. med., predstojnik Kliničnega oddelka za otroško kirurgijo in intenzivno terapijo v UKC Ljubljana in hkrati mednarodno licenciran predavatelj ter inštruktor.  

 

Pridružite se skupini vrtcev in osnovnih šol tudi sami. Sporočite nam željo po sodelovanju na najsrcekbije@danu.biz in v najkrajšem možnem času bomo stopili v stik z vami in vam posredovali vse potrebne informacije glede prijave in organizacije tečajev v vašem zavodu.

 

Preidite od besed k dejanjem!

 

>> Več o akciji NAJSRČEKBIJE

>> Imetniki certifikata NAJSRČEKBIJE


 


DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem