cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Netekmovalne vadbe za otroke vseh starosti na 14 lokacijah po Ljubljani

clock-img

2.9.2024

ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in potrebam otrok – od telovadbe za najmlajše do atletike za šolarje. Pridružite se nam in odkrijte svet športa na zabaven način.

ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo že 25 let!

Otroci so polni energije, ustvarjalnosti in veselja do gibanja. V ABC Šport že 25 let skrbimo, da ohranijo to naravno željo po gibanju skozi raznolike in netekmovalne športne vadbe. Naše vadbe so zasnovane tako, da spodbujajo razvoj gibalnih sposobnosti in socialnih veščin ter jih preko igre vpeljujejo v svet športa.

 

Naša specialnost je telovadba za predšolske otroke

Na 14 lokacijah po Ljubljani ponujamo pester izbor športnih programov za otroke vseh starosti. Za najmlajše otroke, od 1. do 4. leta, je idealna vadba telovadba, kjer otroci skupaj s starši preko igre osvajajo osnovne gibalne spretnosti. Vadba poteka v sproščenem in zabavnem okolju, kjer otroci spoznavajo različne gibalne vzorce, kot so plazenje, plezanje in skakanje. S starši ob sebi otroci pridobivajo na samozavesti in se lažje učijo novih spretnosti ob premagovanju vedno novih poligonov.

 

abc šport

Najmlajši telovadijo v spremstvu staršev. (Foto: Arhiv ABC šport)

 

Otroci starejši od 4. leta pričnejo vaditi samostojno, saj je to obdobje, ko postanejo bolj samostojni in pripravljeni na nove izzive. Zanje je poleg telovadbe na voljo tudi širok spekter drugih športnih programov, kot so nogomet, judo in žogarija. Ti programi so prilagojeni potrebam in interesom otrok, da se lahko razvijajo v svojem tempu ter se hkrati zabavajo in učijo osnovnih pravil ekipnih športov. 

 

abc šport

Tudi vadba juda je zelo vsestranska. (Foto: Arhiv ABC šport)


Družine z dvema ali več otroki lahko izkoristijo prednosti naših sočasnih vadb za različno stare otroke in različne programe ob istem terminu na isti lokaciji.

Naše vadbe niso samo telovadba – so zabavna izkušnja, kjer otroci preko igre osvajajo nove gibalne vzorce. Skakanje kot kenguruji, plazenje kot kače, hoja kot pingvini ali lovljenje ravnotežja kot žirafe – vse to in še več je del naše vsakodnevne vadbe, kjer se otroci učijo z nasmehom na obrazu.

 

abc šprt

Tudi leže se napreduje. (Foto: Arhiv ABC šport)

 

Za šolske otroke ponujamo še bolj strukturirane programe, ki vključujejo učenje novih prvin in tehnik. Atletika in akrobatika sta ključna dela naših programov za starejše otroke, saj predstavljata temelje za vse nadaljnje športne aktivnosti. S pomočjo vaj iz akrobatike otroci izboljšujejo svojo koordinacijo, ravnotežje in moč, kar je bistveno za njihov celostni gibalni razvoj. Poleg tega so na voljo tudi programi parkourja, ki otrokom omogočajo, da razvijajo svojo telesno pripravljenost in spretnost na inovativen način.

 

abc šport

Akrobatika in parkour za spretno premagovanje ovir. (Foto: Arhiv ABC šport) 

 

Pridružite se nam v 25. sezoni ABC Šport in omogočite svojim otrokom veselje in ljubezen do športa! Več o naših programih in prijavah najdete na www.abcsport.si.

Promocijsko sporočilo

news-img

Kako poskrbeti za varnost in brezskrbno otroštvo?

Otroci se vračajo v šolske klopi, kjer jih čakajo nove dogodivščine, a tudi morebitne nezgode. Kljub temu, da otroštvo prinaša veliko radosti in brezskrbnosti, se morajo starši zavedati tveganj, ki spremljajo vsakodnevne aktivnosti njihovih otrok.

favorite-img

Oglasno sporočilo

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem