Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zamujanje menstruacije in izcedek 4.4.2009 9:35:55
|
|
|
|
ency
|
Jst bi na tvojem mestu sla do ginekologa in mu povedala vse to. Tudi midva delava na dojencku ze leto pa pol in lani, ko sem sla na pregled, sem ji rekla, da se trudiva, ma da nikakor ne rata. Me je pregledala in videla pregrado na maternici (3cm), katero sem sla odstraniti konec februarja. Pa sem sla vsako leto na pregled in te pregrade ni nikoli omenila. Zdaj bom tudi pricela z jemanjem klomifena, ker imam neredne in dolge cikluse (cca 45dni) in upam, da se koncno prikazeta tista dva pluska. Pa srecno!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije in izcedek 4.4.2009 9:48:04
|
|
|
|
yenna
|
zdravo ency! Hvala za odgovor si me kar malo prestrašila, sicer sem zmenjena z ginekologinjo da se v sredini aprila (če nama ne bo še nič ratalo) naročim. Ko sem bila nazadnje pri gin. sem ji omenila da se že dolgo trudiva za naraščaj me je pregledala ampak če bi bilo karkoli narobe bi opazila gin.??? Čudno to zdravstvo namesto da bi naredilo tako kot je treba so površni!!( ne vsi) upam da bomo po tako dolgem času napraskal za tista dva pluska!!!
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije in izcedek 4.4.2009 9:52:41
|
|
|
|
ency
|
Joj oprosti, nisem te hotela prestrasiti, upam, da je s tabo vse ok in da bos kmalu srecka nosecka
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije in izcedek 4.4.2009 9:55:27
|
|
|
|
Shorty_
|
predlagam ti da narediš tet in boš videla pri čem si
|
|
|
|
RE: zamujanje menstruacije in izcedek 4.4.2009 10:13:43
|
|
|
|
yenna
|
sem že opravila test in sicer včeraj ampak mi ni nič pokazal verjetno ni deloval, potem pa sem uporabila CB in mi je pokazal da nisem noseča. Ency mejckeno si me prestrašila samo sej imas prav malokrat gre gre vse po načrtih pa mogoče samo toliko da se psihično pripravim če bi res bilo kaj takega. Verjetno je se prezgodaj za ugotavljanje nosečnosti s testom, kaj pa vem, ma me tako matra, verjetno bom probala naslednji teden! Kaksna so pa vaša mnenja glede ponovne uprabe testa?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.