|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zamujanje menstruacije in izcedek
4.4.2009 8:15:17   
yenna
Pozdravljeni!

Ker se ze kar nekaj casa trudim zanositi( skoraj 2 leti), pa nama z možem do zdaj še ni uspelo sem skoraj že obupala.

Pri nas v družini nima nihče probleme z zanositvijo zato me malo cudi da vse skupaj poteka tako dolgo.

Ker nisem nikjer našla odgovore na moj problem bi ga v spodnjih vrsticah obrazložila ter prosila za nasvete.

Z možem se kar nekaj časa trudiva za naraščaj, bila sem pri svoji ginekologinji in po pregledu z ultrazvokom ter pogovoru pravi, da naj nebi imela nikakršnih problemov. Me zanima zakaj tako dolgo traja. Sprva sva se imela spolne odnose na moje plodne dneve, zadnje 4 mesece jih imava minimalno 1x na dan (da nama nebi kaj uslo :) ) ampak do sedaj ni bilo nič.

Po navadi sem imela kar redno menstruacijo nekako sem jo dobila vsak mesec od 1 do 2 dni prej. Sedaj pa sem jo imela nazadnje 3.3 09. Po navadi imam nekaj dni pred menstruacijo močan,apetit , krče in tudi tokrat je bilo tako ter bolece prsi. Do sedaj bi jo že morala dobiti namesto M. pa imam nekoliko rumenkasto-rjavkast izcedek. Tudi krčov nimam več.

Mogoče imam samo preveliko željo po zanositvi in se mi zdi vse skupaj neobičajno.

Prosila bi za pomoč.

Hvala ....

yenna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zamujanje menstruacije in izcedek
4.4.2009 9:35:55   
ency
Jst bi na tvojem mestu sla do ginekologa in mu povedala vse to. Tudi midva delava na dojencku ze leto pa pol in lani, ko sem sla na pregled, sem ji rekla, da se trudiva, ma da nikakor ne rata. Me je pregledala in videla pregrado na maternici (3cm), katero sem sla odstraniti konec februarja. Pa sem sla vsako leto na pregled in te pregrade ni nikoli omenila. Zdaj bom tudi pricela z jemanjem klomifena, ker imam neredne in dolge cikluse (cca 45dni) in upam, da se koncno prikazeta tista dva pluska. Pa srecno!

(odgovor članu yenna)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.4.2009 9:48:04   
yenna
zdravo ency!

Hvala za odgovor si me kar malo prestrašila, sicer sem zmenjena z ginekologinjo da se v sredini aprila (če nama ne bo še nič ratalo) naročim.

Ko sem bila  nazadnje  pri gin. sem ji omenila da  se že dolgo trudiva za naraščaj me je pregledala ampak če bi bilo karkoli narobe bi opazila gin.???

Čudno to zdravstvo namesto da bi naredilo tako kot je treba so površni!!( ne vsi)

upam da bomo po tako dolgem času napraskal za tista dva pluska!!!

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.4.2009 9:52:41   
ency
Joj oprosti, nisem te hotela prestrasiti, upam, da je s tabo vse ok in da bos kmalu srecka nosecka user posted image  

(odgovor članu yenna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.4.2009 9:55:27   
Shorty_
predlagam ti da narediš tet in boš videla pri čem siuser posted image

(odgovor članu ency)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.4.2009 10:13:43   
yenna

sem že opravila test in sicer včeraj ampak mi ni nič pokazal verjetno ni deloval, potem pa sem uporabila CB in mi je pokazal da nisem noseča.

Ency mejckeno si me prestrašila samo sej imas prav malokrat gre gre vse po načrtih pa mogoče samo toliko da se psihično pripravim če bi res bilo kaj takega.

Verjetno je se prezgodaj za ugotavljanje nosečnosti s testom, kaj pa vem, ma me tako matra, verjetno bom probala naslednji teden!
Kaksna so pa vaša mnenja glede ponovne uprabe testa?

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.4.2009 22:22:47   
Anonimen
yenna,

če je tvoja ginekologinja ugotovila da je s tabo vse ok, zakaj ne "pregleda" še tvojega moža, oz. ga pošlje na spermiogram?

(odgovor članu yenna)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.