|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vreča za sedenje
23.9.2008 13:21:19   
lois
Ojla,

Zelo so mi všeč vreče za sedenje, tudi po internetu sem že pobrskala nekaj o teh vrečah, me pa zanima, kakšne izkušnje imate ve, ali imate doma vrečo za sedenje in kakšno?

Zanima pa me tudi ali katera od vas zna šivati te vreče in katere so cenovno ugodne?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vreča za sedenje
23.9.2008 13:46:51   
migrena
živjo...mi smo jo kupili v lesnini iz blaga bež barve, je bila 70e, je ful ok za sedeti, ampak problem je v tem da so v to vrečo direkt nasuta ta stiroporasta zrnja in se ne da oprat le če dam vem ta zrnja.-----kam pa ??? to mi ni všeč lahko bi imeli kako dodatno blago da daš prat zg. sloj...malo se pozanimaj če to obstaja...

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.9.2008 13:57:59   
cofek
mi imamo tole klik in smo ful zadovoljni z njo. Imajo razliične materiale in torej tudi različne cene - ja pa več modelov, tko da imaš ful opcij za izbiro. 

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.9.2008 15:56:05   
Felicita
jaz jo imam iz lesnine, sivo (ker druge barve takrat ni blo), pa je iz umetnega usnja oz. podobnega materiala, tako da se jo da obrisat...
no, pa moja nikakor ni tok pokončna kot tale od cofka. je pač žbljob, napolnjen s stiroporm v katerga se da res božansko namestit (jest se ponavad kr v klobko zvijem)

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.9.2008 9:51:49   
mojsoncek
Jabooz-i so super!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.9.2008 13:12:25   
Mala koala
Jaz  imam od IUV usnjeno. Če rečem, da je to moj najljubši kos pohištva sem vse povedalauser posted image

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.9.2008 20:57:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Jabooz-i so super!

Tudi mi imamo to. Pa smo super zadovoljni. Ko se  kroglice sesedejo jih samo pokličem in že me čakajo nove. Pojdi na pohištveni sejem, ki bo zdaj konec leta, imajo ful popusta, se splača.

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
24.9.2008 21:04:06   
Pikapolonica_
IZVIRNO SPOROČILO: nogica

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Jabooz-i so super!

Tudi mi imamo to. Pa smo super zadovoljni. Ko se  kroglice sesedejo jih samo pokličem in že me čakajo nove. Pojdi na pohištveni sejem, ki bo zdaj konec leta, imajo ful popusta, se splača.

Ful so odpiljeni tile jabooz-i user posted image A ima slučajno katera ga v zeleni barvi? Dejte mal več povedat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.9.2008 9:14:15   
Anonimen
Moj je v bež barvi zaradi bež sedežne in ostalega pohištva. So pa tisti nežno zeleni tudi meni ful všeč. Imajo pa res veliko izbiro.

(odgovor članu Pikapolonica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
26.9.2008 16:01:01   
Minerva
Tele so res zakon ...
http://www.jabooz.com/modeli/bull01.html

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.9.2008 17:04:19   
zvesta
Mi imamo rdečega jabooz-a. Meni so super fajn te vreče.

(odgovor članu Minerva)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.9.2008 14:37:01   
Hope2
Imeli smo od IUV usnjeno, v njej pa je kraljeval naš kosmatinec-kuža. Mi je praktično nismo rabili, razen če je zmanjkalo placa za sedet. Kuža pa brez nje ni znal bit, zato smo jo vlačili povsod, kamor smo se seliliuser posted image . Problem je edino, ker je usnje začelo pokatuser posted image , pa težko si jo opraluser posted image . Naslednjič kupujemo samo še tako, da se da zunanji del slečt in se ga vrže v pralni stroj.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.9.2008 21:39:38   
jakaracman
Mi mamo Jaboza.Ful zadovoljni.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 27.9.2008 21:40:16 >

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   [Brisano sporočilo]
3.10.2008 14:12:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jakaracman)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.10.2008 13:35:37   
migrena
problem je v tem da so v to vrečo direkt nasuta ta stiroporasta zrnja in se ne da oprat le če dam vem ta zrnja.-----kam pa ??? to mi ni všeč lahko bi imeli kako dodatno blago da daš prat zg. sloj...malo se pozanimaj če to obstaja...
no tako danes sem oprala vrečo....bunkice sem stresla v banjo in kar mirujejouser posted image jih je pa cela banja.....zdaj grem pa nazaj notri nafilat in bom potem povedala kako sem se matralauser posted image saj je komaj 20 cm odprtine......

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.10.2008 21:45:03   
barika
Midve z mami sva jo naredili sami. Kupila sem blago za sedežne in te stiropor kroglice.

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.11.2008 16:18:56   
migrena
je uspelo....s koledarja sem naredila velik lij...in s skledo nasipala notri......ni bilo tako težko kot sem mislila....user posted image me vsaj ne bo strah za naslednjičuser posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.11.2008 8:21:04   
orhideja75
tudi mi imamo vrečo in en fotelj New York-roka ... res dober za sedet 

Moji fantje so moj zaklad. :) Brez njih bi bil svet prazen.

(odgovor članu migrena)
Neposredna povezava do sporočila: 18
6.11.2008 7:59:49   
Valentina
Ima katera informacijo koliko je popusta na džabuza na pohištvenem sejmuuser posted image

(odgovor članu orhideja75)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.