|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   problem
25.1.2008 18:32:17   
YOZIKA
Ojla,
Mene pa nekaj zanima, mogoče je blo že o tem kaj  napisanega, vendar še nisem zasledila. Meni namreč ta mesec user posted image  zamuja oz. imam namesto te rjav izcedek, ki se že vleče enih 14 dni. Bla sem pri G, pa je rekel, da gre za hormonsko neravnovesje in mi predpisal tablete PRIMOLUT NOR. Te naj bi namreč zaustavile ta izcedek, potem pa naj bi prišla ta user posted image , ampak jaz imam sama malo predsodke pred to kemijo, kajti nikoli nisem jedla nobenih KT. A ima katera izkušnje s temi tabletkami?
Aha, drugače pa si zelo želva in trudiva , da bi imela še enegauser posted image , trudiva se namreč že eno leto.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: problem
25.1.2008 19:07:09   
malecka
Pa test nosečnosti si naredila? In kak je rezultat........?

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.1.2008 19:18:03   
zvezdica.1
Jaz sem tudi imela tak problem kot ti. G. je tudi meni dala takrat primolut nor ker sem imela tudi jaz rjavkaste izcedke, ki jih po teh tabletkah ni bilo več po končanih tabletkah nekje 3 dan po prenehanju pa dobiš user posted image .

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.1.2008 20:21:05   
YOZIKA
Ja, test sem nardila, pa žal nisemuser posted image .
Aja, zvezdica.1 veš kaj me zanima, če si pol naslednej mesece spet mela redno user posted image ? Meni se je to prvič zgodilo (ta izcedek namreč), drugače sem zmeraj imela zmeraj "pravo user posted image ", ki je trajala 5 dni.
Pa še nekaj me zanima, kako si jemala te tablete?  Meni je rekel G najprej na 8 ur, pol pa na 10 in na koncu na 12 ur po 1 tableto. V lekarni  pa je tista kar malo debelo gledala, je rekla da se te tablete ponavadi jemljejo 2 X dnevno.

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.1.2008 21:58:19   
Naja30
Na tvojem mestu bi jih kar začela jemat, da boš čimprej dobila user posted image

(odgovor članu YOZIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.