Tisana
|
No, mame v istem zosu , o tem sem že večkrat pred kratkim pisala na tem forumu. Tudi naša frajli ni ravno ješča. Na žličke je alergična , ker ko vidi katero koli od njih, začne kar dol gledati in jokati . Od zelenjave ima tako kot njen oči najraje meso , sadje je samo, če lahko sama zagrize v npr. celo nektarino, banano, če lahko npr. sama drži krhelj jabolka in ga gloda,... Mi smo jo vsaj do te mere pogruntali, da spasiranega in na žlico ful ful ful ne mara, bo pa mogoče kaj pojedla, če bo v koščkih in dano ji z roko ali pa kot sem že napisala, da jé sama.Mi smo, tako kot vedno striktno sledili navodilom , in smo začeli z zelenjavo, pa ji sedaj ponudimo zelenjavo, pa kar joka in se jezi, potem ji pa po 10 minutah muk ponudimo še meso, pa tako odpira usta, da jo še oči uspe nahraniti. Bravo oči Sicer smo pa kupili Antilop stolček v Ikei (plastik fantastik), tako da frajlo za hranjenje slečemo do pamperske in ji pustimo, da vso hrano prešlata, sama nosi v usta,... da vse pada po njej, po tleh,... , potem jo pa kar stuširamo in lepo vse obrišemo. Tako smo zaključili, da nas stane manj živcev in časa, kot pa da bi pri vsem pregovarjanju in nagovarjanju morali paziti še, kam kaj pade in kako bo zaflekano. Tako je to pri nas PS: Naša frajla ima ful rada pirine grisine iz Kalčka, doma pečen pirin oz. koruzni kruh in tudi no tisti stiropor, ki mu pravijo riževi vaflji