Mel_A -> RE: ODLOČNE 6.DAN (8.1.2006 20:03:28)
|
Živjo, jaz še vedno tu. Z vami in predvsem brez grehov. Mater, sem prav ponosna nase. Je prej moj [sm=love.gif] papal tako dišečo pico s pršutom, pa mi je rekel če bi tud jaz. Itak, da bi, full bi jo... Pa je nisem. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] jaz!!! No, danes pojedla 3 full male pomarančke za Z, za K prebranec, za V polovično porcijo K s solato (za K je nisem, ker ni blo časa jo očistit). Sem hotla rečt... Splišni, jaz mam tud full za zgubit, ma si nočem delat iluzij. Imam pa BMI kar hud. 29. Kriza, no. Moram povedat, da me je včeraj dodatno posulo (in hkrati dalo še več volje!!!) to, da me je svakinja vprašala, če sva z mojim [sm=love.gif] slučajno "ušpičla" še enega bejbija. Mater, bi jo kr mahnla [sm=pujs.gif], če mi verjamete. Pol pa smo danes šli na sneg in sem se resnično komaj komaj stlačla v smučarske hlače, ki so mi bile vedno full široke... Kar se pa svakinje tiče, sem bla pol po tistem full žalostna, ma sem si mislila sama pri sebi, da mi bo do poletja še ona foušna! Jutri bom pa najbrž tud jaz pico, ste mi ene naredile take lušte [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]. Jaz prej malo v ponvi popečem na kolobarje narezane bučke, pa malancane in papriko, testo namažem z malo paradižnikove mezge, obložim s popečeno zelenjavo, narezano čebulo in šampinioni v slanici. To pol ene slabih 10min v pečici in je toooooooooooolk dobro! Še eno vprašanje: a lahk zraven malo solate? Po moje bi lahko, ker je itak zelenjava že na pici, ma jaz ne morem pice brez solate jest. Al bina, Splišni, prosim za pojasnilce, prosiiiiiim. Ja, pa še tisto vprašanje o pitju 100% (sicer 50/50 z vodo razredčenega) soka rdeče pese če mi kera od vas odgovori, al lahko al ne (ga bolj za prebavo in zarad slabokrvnosti). Ja, pa danes imam en grehek na vesti [sm=smiley13.gif]. Glede na to, da smo bli na snegu, nisem hotla dost pit, drgač bi bla več na wc-ju kot pa na snegu z malim. Bom pa zdej probala vsaj malo tekočine nadoknadit. Hvala za vse in lp, Melanija.
|
|
|
|