Anonimen
|
Kot nekatere že veste, smo šli včeraj v Koper na Obalni DPMŽ po malo mešanko Luno. Včeraj je bila normalno živahna, normalno je jedla, se igrala... Psičko imata moja starša in danes sva z mojim šla tja na kosilo, Luna naju je bila zelo vesela, je skakala, se igrala, vse normalno, je mami je rekla, da ni še nič jedla. Potem sem ji odprla čisto novo vrečkico Pedigreeja, vendar vseeno ni nič jedla, le z enim briketom se je malo igrala. Je pa rekla mami, da je že 3x kakala. No potem pa je imela tudi drisko, pa ne tako normalno, temveč belo sluz, drugič pa zraven še malo krvi. Jaz pa takoj kličem gospo iz zavetišča in je rekla, da če ne je in ne pije, pa ima drisko, je lahko kaj narobe. V glavnem, z mojim sva jo takoj peljala k dežurnemu veterinarju, tam je še bruhala, no, dal ji je injekcijo in zdravila za domov, ki jih mora dobiti trikrat. No, mala lepotička je sedaj doma pri moji mami in ateku, vendar kar spi. Dala sem ji zdravilo, ki lepo diši po jagodah, ga je zelo z veseljem popila in pa kamilice za pit in je tudi lepo pila. Malo celo sama. Zdej pa samo upamo na najboljše, je pa rekel veterinar, da najbrž ni reakcija na včerajšnje cepivo proti kužnim boleznim in da je tud možno, da je pač že kaj bolana od prej. Naj še povem, da ni bila v zavetišču, temveč v privatnem varstvu, pri družini, ki ima tudi . Ker to cepivo začne učinkovati šele po treh tednih in če bi že kaj bila bolana, ne pomaga nič. Zdej jo mami doma pazi , vendar mene tako skrbi. Dejte me prosim malo potolažiti! Zahvalila pa bi se še Charmosi, ki mi je poslala slikce te čudovite psičke, v katero smo se zaljubili na prvi pogled. Slikce mam pa že tudi v albumu, če hočte vidit, kakšna lepotička je.
< Sporočilo je popravil hothien -- 3.12.2005 16:31:56 >
|