Svečka123 -> RE: Marčevke 2024 (13.8.2023 13:55:19)
|
MamiSara meni so v preteklosti rekli, da dokler ni sveža kri, da se ni potrebno kaj veliko sekirati, da je običajno. Čeprav jaz se pri nobenem izcedku nisem mogla sprostiti, ne glede na to ali je bil krvav ali ne. Slabost je pa po mojem mnenju definitivno dober znak!Meni so se sicer slabosti kar malo umirile, hvala bogu po eni strani, po drugi pa se takoj prikradejo kakšne misli kaj pa če je kaj narobe. Tiste, ki imate že 2 otroka ali več. Ali ste pri drugih, tretjih nosečnostih v začetnih tednih čutile manj raztezanja maternice kot pa v prvo? Meni je prav nenavadno, ker v prvi nosečnosti se spomnim me je že od prvih tednov dalje ves čas nekaj zbadalo in vleklo v maternici, ko se je raztezala. No, sedaj pa kakšne mini krčke res redko kdaj čutim in mi je kar malo sumljivo 🤔. Je možno da ker je 2. otrok in s je maternica enkrat že raztegnila, da sedaj ti začetki niso tako intenzivni? Je pa sicer tudi res, da mi 1letnica zapolnjuje dneve in imam misli sigurno bolj drugje kot pa v prvo, ko sem zaznala vsako spremembo 🤭. Jaz se imam namen pridružiti fb skupini po nuhalni, če bo vse ok. Zaenkrat ne ve še nihče razen naju s partnerjem.
|
|
|
|