RE: II pričakujemo MAJA 2016 (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Upamo skupaj

Sporočilo

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 15:34:45)

Mayche vsako telo je drugače in vsaka se drugače počuti[sm=smiley1.gif] Meni so že v primerjavi s prvo [sm=nosecka.gif] ti znaki čisto nekaj drugega. Bom res močno stiskala pesti. Če ne zdaj, pa junija![sm=smiley36.gif]

mava1975 super, da si slišala utrip, sem zelo vesela[sm=smiley1.gif] In ja, res je to, kar si mi povedala. Ampak vedno se ti zdi da ''ah, saj meni pa se res ne more zgoditi'' No evo[sm=smiley36.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 15:45:49)

Mayche in Katriss res je kot pravijo punce. Vsaka nosečnost je drugačna in tudi znaki so lahko čisto drugi. Zato res nima smisla, da se s tem obremenjujeta. Mene na primer že cel teden bolijo prsi, ful so napete in vsak dan me na trenutke kaj špikne ali zvije spodaj vvtrebuhu. Samo to se mi je isto dogajalo že prem M in tudi pred zadnjo nosečnostjo, tako da res pojma nimam kaj se bo izcimilo in sploh ne premišljujem o teh znakih. Če je ne bo do sobote, bom mogoče iz firbca naredila en ta poceni test iz ebaya, drugače bom pa počakala do ponedeljka, ker toliko je bil dolg moj zadnji cikel in vem, da se lahko šele v ponedeljek [sm=hudicek1.gif] vlije, prej pa test tudi verjetno nič ne bi pokazal.

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 15:53:54)

IZVIRNO SPOROČILO: Pikapoka1980

Veronique AAAAAAAAAAA CESTITKE IZ VSEGA SRCA!!! Bravo!
Seveda spremljam temo a nisem prav veliko aktivna.
Jaz sem naceloma ok..zelooo ampak res zelo utrujena, kriz me se vedno zelo boli. Sedaj sem na bolniski in bom najverjetneje do 8.6., ko imam prvi pregled!
Tudi pri meni je strah kar pogosto prisoten, kljub temu da mi je teorija jasna in da vem, da nimam nikakrsnega vpliva na to. Vceraj sem celo ponovila digitalni test in je pokazal + 2-3 tedne, kar me je pomirilo.
Vceraj se mi je pojavila prvic slabost, nisem bruhala a mi je parkrat kar ornk obrnilo zelodec.

Fuuul sem vesela, da si zagledala plusek. No, zdej pa se ostale deeejmoooo, drzim pest!
❤️❤️❤️

Pikapoka, super, da je vse ok [sm=smiley1.gif] sem vesela, da si se javila. Ravno danes sem mislila nate, kako si in če so še prisotni tisti krči. Pa me je Veronique prehitela z vprašanjem [sm=smiley1.gif] Super, da imaš že kmalu pregled in boš pomirjena, ko boš videla svojo pikico. Držim pesti za obe vaju z Mava1975 da se bodo te začetne težavice umirile in bosta sproščeno uživali v nosečnosti [sm=bravo.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 16:58:45)

Js pa mislim, da bo tule se en plusek v majski temi. [sm=smiley36.gif] Drzim pesti, da zagledas [sm=rozacrtici.gif]. Js pa ravno sredi cikla in ze spet me vse spika, tako da ocitno zdaj po novem res cutim ovulacijo, ker je to ze drugi mesec zapored, da se mi to dogaja, prej pa nikoli to, tako da zanimivo kako se lahko zadeve popolnoma spremenijo. In zdej bom mojega lepo na hladno postavila, to bo veselje.[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

In seveda cestitke Veronique![sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Vse lepo ti zelim. Je res super prebrati, ko se po slabi izkusnji hitro pokazeta novi [sm=rozacrtici.gif]. Cestitke [sm=nosecka.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 17:06:39)

Nujno še mora biti kak plusek tu, jaz potrebujem (znano) družbo v februarkah[sm=smiley36.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 17:55:49)

Veronique jaaaaaaa takoj sem za, da ti delam družbo pri februarčkih [sm=smiley36.gif]

Bibabuba12 hvala ti za dobre misli in pestke [sm=smiley1.gif] joj, bi bila vesela, da bi se tvoje napovedi uresničile [sm=smiley1.gif]

Mayche -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 18:44:03)

mimi_ka torej obe cakava na ponedeljek... upam, da nama uspe ugledat [sm=rozacrtici.gif] [sm=smiley1.gif]
Jaz imam se en test First Sign spravljen... ne vem, kak se nsj zadrzim, da ga ne naredim pred ponedeljkom. Tak ne bo kaj pokazalo prej... [sm=smiley1.gif] Jaz sem tak nekam nemirns in neucakana... bolj si dopovedujem, da moram odmislit in v miru pocakat, bolj mi ne gre [sm=smiley19.gif] Hvala bogu, da lahko vsaj vam pojamram, drugace ne vem, kak bi [sm=zz_unsure.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 20:08:51)

Bo, bo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Js sm pred petimi leti v tem casu zagledala svoj plusek, ki zdaj ze petnajst minut meditira v banji ob poslusanju radia.[sm=jezicek.gif] S tem da sem js mela potem januarcka, ne februarcka.[sm=smiley36.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 20:22:52)

Čestitke Veronique [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] srečno do konca [sm=smiley1.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (26.5.2016 20:30:21)

[sm=rozica.gif][sm=metulj.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]MAJ[sm=modricrtici.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=metulj.gif][sm=rozica.gif]

1.5.
[sm=smiley13.gif]Allstar, 8. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

5.5.
[sm=smiley13.gif]Katriss, 10. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

15.5.
[sm=bravo.gif]Pikapoka1980, 2. krog po SS, 0 otrok[sm=bravo.gif]

17.5.
[sm=smiley13.gif]madjanca, 11. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

20.5.
[sm=smiley13.gif]Storžek3, 4. krog, 2 otroka[sm=smiley13.gif]

22.5.
[sm=smiley13.gif]*tabu*, 1. krog po SS, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

24.5.
[sm=smiley13.gif]Ashatan, 4. krog, 2 otroka[sm=smiley13.gif]

25.5.
[sm=smiley13.gif]Luminnel, 1. krog, 0 otrok[sm=smiley13.gif]

27.5.
[sm=bravo.gif]Veronique, 1. krog po SS, 0 otrok[sm=bravo.gif]

28.5.
mimi_ka, 1 otrok, 2. krog po SS

29.5.
Katriss, 11.krog, 0 otrok

30.5.
Mayche, 0 otrok

enkrat maja
[sm=smiley13.gif]Damuš, 3. krog, 1 otrok[sm=smiley13.gif]
[sm=bravo.gif]Mota[sm=bravo.gif]
[sm=smiley13.gif]morskazvezdica, 1.krog, 1 otrok[sm=smiley13.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]NAVIJAČICE[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
mojamiška, Katte, mimi_ka, talisman13

Mayche -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 8:14:00)

Katriss in mimi_ka, kako kaže, kako se počutita? Javita se kaj, kako vama gre [sm=smiley1.gif]
Mene pa so danes še joške nehale bolet oz. me bolijo dosti manj, tak da skoraj nimam več nekega upanja in pričakujem [sm=hudicek1.gif]

Janchek81 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 8:49:17)

Dejmo pluske,
dejmo pluske,
dejmo pluske

dons je peeeetek.... sončeeeek ... toplo .... dejmo še dobre noviceeee na plano [sm=bravo.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 9:11:43)

Tudi js cakam pluske! Dajmo, dajmo, dajmo! [sm=bravo.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=bravo.gif][sm=modricrtici.gif][sm=bravo.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 10:03:11)

Hehe punce, ste me prav nasmejale in v dobro voljo spravile s tem navijanjem [sm=smiley36.gif] se počutim kot član kakega nogometnega društva [sm=jezicek.gif]

Mayche pri meni nič novega, še vedno joške napete, občasno kakšen krč, špikanje in to je vse. Nisem pa nobenega testa delala, ker se mi zdi prezgodaj. Morda bom jutri enega ta poceni z ebaya, tako za firbec [sm=smiley36.gif] drugače pa bom kar lepo do ponedeljka počakala, ko je tudi 30.dan kot je nazadnje trajal cikel, če se seveda [sm=hudicek1.gif] tokrat ne premisli in pride kaj prej.

Še dobro da je vikend in sonček napovedan, da bomo uživale zunaj in na piknikih in nam ne bo treba razmišljat o pluskih in testkih [sm=smiley1.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 10:04:59)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Bo, bo! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Js sm pred petimi leti v tem casu zagledala svoj plusek, ki zdaj ze petnajst minut meditira v banji ob poslusanju radia.[sm=jezicek.gif] S tem da sem js mela potem januarcka, ne februarcka.[sm=smiley36.gif]

Veš da pei meni je bilo enako, samo da sem jaz zagledala plusek pred štirimi leti v tem času in da na koncu je namesto januarčka prišel februarček [sm=smiley36.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 10:25:06)

Evo, naj se ti letos spet ponovi! [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Katriss -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 14:21:20)

Tako super navijate, da se vas do mene sliši [sm=smiley36.gif] Pri meni se nič ne dogaja. Predčasni test (iz ebaya) je negativen, znakov ni nobenih, ampak sej ji tudi drugič ni. Kakšen mesec imam boleče prsi ali kaj podobnega, sedaj ni nič. Upanja je bolj malo, ker sem precej prepričana, da bi test že kaj pokazal, pa je bel kot sneg. Si niti domišljati ne morem še ene črtice [sm=jezicek.gif]

Kako drugim kaže? Držim pesti [sm=bravo.gif] in navijam z vami, dejmo pluskeeeeee [sm=smiley36.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (27.5.2016 15:06:42)

Katriss nič še ni izgubljeno! Poglej, meni še na dan pričakovane M ni pokazal nič drugega kot snežno belo polje[sm=smiley36.gif] Jaz pravim, da dokler se ne vlije si v igri[sm=smiley36.gif][sm=pikapoka2.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (28.5.2016 9:31:17)

Punce kako je, je se katera delala kak test?[sm=smiley36.gif]

mimi_ka -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (28.5.2016 10:07:16)

Veronique jaz sem imela namen danes narediti en tisti poceni test, pa sem se zjutraj premislila, ker me je nekaj tako čudno zvilo v trebuhu, da sem bila sigurna, da je to to in se bo še danes vlila. Zdaj je sicer minilo, vendar bom kar lepo počakala do jutri, če slučajno pride, če ne pa jutri en test nardim. Ampak nimam ravno nekega upanja, da je kaj ratalo to rundo [sm=smiley13.gif] bo pa junija več sreče [sm=smiley1.gif]

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (28.5.2016 15:01:48)

Hitro lulat na test no, nas tolk firbec matra za tele tvoj [sm=rozacrtici.gif].

Punce, ki cutite ovulacijo, kako jo cutite? Js mam obcutek kot da se bo vsak cas [sm=hudicek1.gif] vlila pa sem v bistvu na sredini cikla. Tolk me muci in zvija ze dva dni da ne vem. Sploh ker tega nikoli prej nisem mela mi res ni jasno, ce je to zdaj normalno in ok, ali je kaj narobe?

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (28.5.2016 15:14:47)

Lulat, lulat![sm=bravo.gif] Jaz pridem vsak dan počekirat, če je katera še ozelenila seznam na koncu[sm=smiley36.gif]

Bibabuba12 tako jo jaz čutim. Krči in pikanje v jajčnikih, kak dan ali dva.

Bibabuba12 -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (28.5.2016 15:18:02)

Aha, ok. Torej je to nekaj normalnega. [sm=smiley36.gif] Prav mogla sem vprasat, ker v 15-letih nikoli nisem cutila O, zdaj pa cutim. Prav nic nisem zamujala, ko tega ni bilo. Ampak ja, zdaj vsaj vem kdaj morem mojga na kavc nagnat spat.[sm=jezicek.gif]

Veronique -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (29.5.2016 8:33:27)

Bom kar tu napisala... mene med februarkami najbrz ne bo, ker sem zjutraj zacela rahlo krvavet (kot zacetek[sm=hudicek1.gif]), pa sem naredila test in je crtica cisto izginila. Tako da sem pomoje imela 'chemical pregnancy'? Nevem[sm=zmeden.gif] se vam pridruzim v kateri izmed naslednjih tem, ko bomo spet cakale na [sm=rozacrtici.gif] nevem pa, ali bo to ze junij ali pa julij [sm=smiley36.gif]

Allstar -> RE: II pričakujemo MAJA 2016 (29.5.2016 9:55:14)

IZVIRNO SPOROČILO: Bibabuba12

Hitro lulat na test no, nas tolk firbec matra za tele tvoj [sm=rozacrtici.gif].

Punce, ki cutite ovulacijo, kako jo cutite? Js mam obcutek kot da se bo vsak cas [sm=hudicek1.gif] vlila pa sem v bistvu na sredini cikla. Tolk me muci in zvija ze dva dni da ne vem. Sploh ker tega nikoli prej nisem mela mi res ni jasno, ce je to zdaj normalno in ok, ali je kaj narobe?

Mene skoraj pri vsaki O zelo špika, samo na eni strani in imam občutek polnosti/sitosti. Tudi ko hodim se mi zdi, da mi na tisti strani vse nateguje notri. Tako, da jo težko zgrešim [sm=smiley1.gif].

Veronique kaj jaz to berem [sm=smiley13.gif]? Kakšna chemical pregnancy? Če je Clearblue pokazal 1-2 tedna, kako zdaj ni nič [sm=smiley13.gif]? Upam, danti je samo ta test zatajil in da krvavitve ne pomenijo nič slabega...

Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 22 [23] 24   Naslednja stran >   >>