Frodo Bisagin -> RE: Zakaj ste se poročili? (18.2.2015 0:29:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin Spremembe odlocitve ni. Spreminjajo se okoliscine in spreminjajo se odlocitve. Kako pa je tvoj mr. Right no.2 kaj zadovoljen s tem, da ga imaš za okoliščino? [sm=smiley36.gif] No, da ti odgovorim malo bolj resno, ker ocitno nisi razumela. Moj prvi moz je dober clovek in ima vrsto kvalitet. Navsezadnje imela sem ga dovolj rada, da sem se odlocila z njim preziveti zivljenje - verjetno ne zato ker ne bi bil kvalitetna oseba. Okoliscine nejinega zivljenja in preizkusnje, tezave in problemi ter spoopadanje z njimi so pokazale, da mi ne more dati tistega kar jaz v svojem osebnem razvoju od njega potrebujem ter da jaz njemu ne morem dati tistega, kar on potrebuje. In ker si nisva mogla dati tistega kar sva potrebovala, zelela, pricakovala - (so se okolicine spremenile) - sva se razsla. Ne mr. right 1, ne mr. right 2 nista okoliscina ampak cloveka, od katerih je eden imel, eden pa ima veliko vlogo v mojem zivljenju. Navsezadnje me je tudi zivljenje z mr. right 1 oblikovalo v osebnost va kakrsno se je mr right 2 zaljubil toliko, da bi z menoj prezivel zivljenje. To pa tudi nekaj pomeni, mar ne ? [sm=smiley2.gif]
|
|
|
|