Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 20:42:31
|
|
|
|
LuLu
|
zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 21:47:13
|
|
|
|
caramel
|
Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:41:31
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caramel Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu). Super, hvala za tole. Samo še zanima me, ali kozarce napolniš s še toplo ali s hladno vsebino?
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:43:00
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal LuLu, pri nas nihče ne mara sataraša , zato bi imela zadevo izključno za omake, golaže, rižote, pač kot namesto paradižnikove mezge ipd.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2013 9:35:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 10 rastlinskih živil z največ železaZ raznoliko rastlinsko prehrano, ki temelji na polnovrednih živilih, se lahko zaužije dovolj železa. Predstavljamo vam 1...
Kako speči najboljše krofe?Kmalu bo na vrata potrkal pust. Ker pa pusta ni brez tradicionalnih krofov, je tokrat Fala slonček za vas pripravil nasv...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.