ali je res preveč? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Od šolarčka do šolarja

Sporočilo

neanja duo -> ali je res preveč? (10.1.2012 7:37:33)

Spet se ubadam s problemom oblačenja.Vsi pravijo,da otroke preveč oblačim.Imata dokolenke,spodnjo majico,pulover,čez tanko jopico,bundo.Je preveč? V šolo hodita s šolskim avtobusom.Nekateri se čudijo zakaj spodnjo majico in še jopo?A naj samo majico in potem bundo?
Kako pa vi oblačite vaše otroke?

lp in hvala

nd

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.1.2012 7:48:53)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

**Tinkara78** -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 7:53:03)

Drugi razred- deklica.

Spodnja majica, majica (precej tanka, pulovrov nimamo), jopca ala zgornji del trenirke, kavbojke in tanka jakna. Jopco ji dam zato, ker ji je v jedilnici ponavadi mrzlo in si jo potem obleče. V šolo gre z avtom, domov ponavadi peš. Drugače pa zokne, žabic letos še nismo oblekli. Za ušesa samo trak (nadela mogoče 10_x_), kape še nimamo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] .

noranate -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 8:16:37)

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Spet se ubadam s problemom oblačenja.Vsi pravijo,da otroke preveč oblačim.Imata dokolenke,spodnjo majico,pulover,čez tanko jopico,bundo.Je preveč? V šolo hodita s šolskim avtobusom.Nekateri se čudijo zakaj spodnjo majico in še jopo?A naj samo majico in potem bundo?
Kako pa vi oblačite vaše otroke?

lp in hvala

Ne vem, kaj je tukaj preveč? Naša tud hodi na avtubus. Nosi najlonke (sicer tiste tanke), drgač pa spodnjo majico, tanko majčko na dolg rokav, povrh jopico (ker jo v razredu zebe, ko tovarišica odpre okno), seveda bundo. Saj če ji je vroče, se sleče.
nd

Paštetka -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 8:35:27)

eni so bolj zmrznjene sorte, drugi pač ne. Vprašaj otroka, če mu je prevroče. Če mu ni, potem mu že paše.

Ne poslušaj, kaj drugi rečejo.

Moj ima spodnjo majico, tanko majčko. Jopico in bundo ter kapo, pa sleče v šoli.
Nogavice in hlače (kavbojke ali trenirko).

t5t6 -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 8:55:50)

3 in 5 r, hodi sama z avtobusom: mlajši ima sp majico, starejši ne, potem majico s kratkimi ali pa dolgo zelo tanko majico, na vrh pa jopico (ne volneno). Toplejše nogavice in žametne hlače, če je zelo mrzlo, če ne pa kavbojke. Čez pa bundo. Opažam, da je v šolah ful vroče, otroci so zelo aktivni, skačejo, divjajo po hodnikih, zato jim hitro rata vroče.

noranate -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 9:39:47)

Kot vidim, se tud kurjenje po šolah razlikuje. Pri nas se špara. Radiaorji so mlačni. Potem pa učiteljica še prezrači....Na gimnaziji pa te dni sploh ne kurijo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image].

pety78 -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 9:53:00)

Pri nas je spodnja majica in tanka majčka. Za ven pa še jopica in bunda! Ko je mraz pa flis in bunda!
Imata pa oba še spodaj žabe in trenirko ali kavbojke!

Katy78 -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 10:26:43)

Naš fant ima majico s kratkimi rokavi, čez majico z dolgimi rokavi in potem bunda, se mi zdi pri trenutnih temperaturah dovolj. Spodaj ima žabe in hlače, hlače potem v vrtcu sleče, da mu ni vroče.

Jaz sem mu pred kakšnim mesecem namesto majice z dolgimi rokavi oblekla nekoliko bolj kompakten zgornji del, tak s kapuco, pač nekoliko bolj debel kot navadna majica z dolgimi rokavi, pa je vzg. možu popoldne rekla, da je bil preveč oblečen, da mu je bilo vroče. Očitno imajo v igralnici precej toplo.

lilip -> RE: ali je res preveč? (10.1.2012 12:36:32)

Meni se ne zdi preveč. Na naši šoli (kjer delam) ni vroče, mene večkrat zebe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Stran: [1]