Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 14:03:11
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Stran je ruska ....katere zmaje boste pa delali? tiste s harmoniko? jap. sem jim že sprintala glavo in rep, da ju samo pobarvajo, pa harmoniko zraven prilepimo stran je bolgarska. Tam klikni na translate, pa ti boprevedel v slovenščino
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.1.2012 14:04:23 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 14:03:28
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Drgač pa...priden sosed ....a soseda bo tudi doma? ne
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 14:58:40
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 je adam izrezal noge, pa da so še prav lepe bile ja, no, če moški delajo z otroci nalogo, ne?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 14:58:42
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, pa drugi teden bo končana masažna soba... če je katera interesent lepo vabljena Lahko abonma? Čeprav sem malo računala na tisto tvojo prenosno mizo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 15:03:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No in mi pravi: " A veš, da sem si prav danes zamislil, da bi jedel kislo zelje in krvavico....se vidi, da sva midva čist usklajena, sem videl, da imaš zelje že pripravljeno, ko sem skočil gor" joj joj, res nimaš izbire
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 15:03:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....a soseda bo tudi doma? v te zgodbe o sosedu se pa sploh ne upam piknit
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 15:20:45
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda ....a soseda bo tudi doma? v te zgodbe o sosedu se pa sploh ne upam piknit jao... ne, samo, da sem mojemo dragemu možu zvesta še v sanjah, sosed sploh ni moj tip OK? sta pa zelo dobra soseda in prijatelja.
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 18.1.2012 15:22:09 >
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 15:46:54
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sosed sploh ni moj tip OK? Mogoče pa si ti njegov
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 19:20:44
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka sosed sploh ni moj tip OK? Mogoče pa si ti njegov Zdaj pa šibam naprej.... No, lahko mi še napišete kateri sušilni stroj imate in kako ste zadovoljne. Mojemu je namreč šel grelec, ga bom dala mamici, pa naj ji ga zamenjajo (pozna enega šušmarja)...jaz si bom pa privoščila novega, ki ga bom potem imela tudi v novem domu
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 19:36:24
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka tašča mi jutri prinese stare koledarje, pa ti kakšnega pošljem, če želiš... V petek bo pri tebi ...aja...narava in to
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:00:15
|
|
|
|
Paštetka
|
Brez besed. Hvala, lahko samo rečem
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:02:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda No, lahko mi še napišete kateri sušilni stroj imate in kako ste zadovoljne. Enega Electroluxa. Nič posebnega nimam za napisat o njem... dobro služi. No, mogoče se poslavlja, ker nekam čudno ruži na začetku sušenja Je pa tehnika šla ful naprej v zadnjih letih, energijsko so že veliko manj potratni, pa z nekimi črpalkami in podobno. Samo je vprašanje, v kolikem času spraviš not razliko v ceni... Hofer ima namreč enega v akciji za manj kot 300€, pa po moje ni slab.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:09:26
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Brez besed. Hvala, lahko samo rečem Ah daj...kolkokrat si že ti meni pomagala! Ti hkrati še vrnem oblačilce. Sem ga sicer šparala za kakšen obisk, samo bo bolj ziher, da ga pošljem, glede na to, da se čez dober teden vračam v službo....ker potem pa reees ne bom imela časa za nič ....jaooooo....če danes zadenem na lotu.....no, potem se bom v življenju ukvarjala samo še s tistimi stvarmi in ljudmi, ki me res veselijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:29:30
|
|
|
|
Paštetka
|
Na lotu smo popušile. Meni velja še vsaj za naslednji krog
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:32:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Na lotu smo popušile. Meni velja še vsaj za naslednji krog Kak to misliš? A je že bilo žrebanje???
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:35:58
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Na lotu smo popušile. Meni velja še vsaj za naslednji krog Kak to misliš? A je že bilo žrebanje??? Očitno že, ker tudi na FB vidim neke komentarje? Katere pa so izžrebane številke?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:49:12
|
|
|
|
petarda
|
Sem že dobila. Tudi štirkice nimam ...eh, pa tako lepo je bilo sanjati
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 20:50:10
|
|
|
|
Paštetka
|
Eh, jaz sploh številk ne gledam , samo, če je sedmica žrebana. Brezveze...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 21:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Saj sem vam rekla, da ima Mali Erik več šans Samo tudi Lotko ni švoh, meni bi čisto zadostovalo
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 18.1.2012 21:12:01 >
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 21:23:55
|
|
|
|
petarda
|
Bubi bom jutri poslušala...nimam slušalk, pa lubi na sedežni spi in ga ne bi rada zbudila
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 18.1.2012 21:30:32
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Bubi bom jutri poslušala...nimam slušalk, pa lubi na sedežni spi in ga ne bi rada zbudila mogoče pa bi mu bilo smešno
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 8:17:14
|
|
|
|
Paštetka
|
petarda, sem danes vprašala učiteljico zakaj rabijo koledarje, ker mi je danes zjutraj mali jokal, da so že vsi prinesli in da morajo kao do petka prinesti, in je rekla, da se bodo učili mesece. Tako, da predvidevam, da so lahko tudi novi koledarji, vendar je učiteljica verjetno rekla, da stare zato, da ne bi kupovali starši zdaj koledarjev. tako, da bom enega novega ji tukaj v službi vzela. Hvala, vseeno.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 7. del 19.1.2012 8:33:15
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro, skuham Joj, sem se narežala vašim včerajšnjim debatam Petarda, imam Bosch, zdaj ca 7 let in sem (še vedno ) zadovoljna z njim Včeraj smo končno štartali s smuko na lokalnem smučišču Nočna smuka je bila brezplačna in itak, da smo mogli sprobat . Pa ne vprašte kdaj sva z Anžetom spet nalogo delala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nadomestna in dopolnilna komunikacijaOktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Zakaj je dobro imeti sestro?V različnih študijah so raziskovalci prišli do zanimivega zaključka: če imate sestro ali več sester imate res srečo v ži...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.